Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atentat Nisa | Noi arestări la cinci luni de la atac

Publicat:

Arestari in Franta, la cinci luni de la atentatul de la Nisa in urma caruia 86 de oameni, printre care si un roman, au murit. 11 persoane au fost plasate in spatele gratiilor sub acuzatia ca l-ar fi ajutat pe atacator sa isi procure armele cu care a ucis oamenii nevinovati.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laszlo Boloni a retrogradat cu Metz in liga secunda din Franța, dupa 2-2 cu St Etienne

21:55, 02.06.2024 - Echipa franceza FC Metz, condusa de antrenorul roman Laszlo Boloni, a retrogradat duminica, 2 iunie 2040, in liga secunda franceza, dupa ce a incheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu AS St Etienne.

Guru Bivolaru a invins statul roman. Ce suma trebuie sa i se plateasca fostului lider MISA?

17:55, 13.05.2024 - Gregorian Bivolaru, fost lider al Mișcarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), va primi daune financiare din partea statului roman, dupa un proces care a durat timp de 17 ani. In cele din urma, avocații controversatului liderului spiritual au avut caștig de cauza, iar sentința este definitiva.…

Autoturism cautat de autoritațile din Franța, descoperit la intrare in țara prin Borș II

11:00, 29.04.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II au depistat, la controlul de frontiera, un cetațean roman care a incercat sa intre in tara cu un autoturism cautat de autoritațile din Franța.

Caz șocant in Franța. Un roman a fost condamnat la inchisoare, dupa ce a incercat sa rapeasca un baiețel: „Voiam sa il duc la fiica mea”. Cați ani va sta in spatele gratiilor

14:15, 05.04.2024 - Scene șocante au avut loc intr-o benzinarie din Franța. Un roman care lucra acolo ca șofer a vrut sa rapeasca un copil. Baiețelul are cinci ani și jumatate și se afla impreuna cu bunica și fratele lui mai mare, atunci cand barbatul a incercat sa se apropie de el și sa il convinga sa plece impreuna.

O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța

11:10, 04.04.2024 - In timpul procesului, barbatul a negat intenția de rapire și a declarat ca intenționa doar sa ofere baiatului un pachet de bomboane. The post O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța first appeared on Informatia Zilei .

Candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATO, analizata de Financial Times și The Wall Street Journal. „Momentul ales a iritat mulți diplomați”

16:15, 03.04.2024 - Publicațiile Financial Times (Marea Britanie) și The Wall Street Journal (SUA) scriu și ele despre șansele scazute ale președintelui de a ajunge la șefia NATO, informeaza G4media. Un mesaj similar a fost transmis și de publicația franceza Le Figaro. Articolele din cele doua ziare de prestigiu sunt publicate…

Expert citat de Le Figaro, despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO. „Lipsa de comunicare arata ca nu a ințeles nimic”

11:45, 03.04.2024 - Mark Rutte e favorit pentru preluarea șefiei NATO, in timp ce Klaus Iohannis ”nu are nici cea mai mica șansa de succes, nici macar in randul țarilor din flancul estic”, scrie publicația franceza Le Figaro, intr-un articol dedicat reuniunii miniștrilor de externe din statele membre NATO la Bruxelles,…


Ce parere ai despre aceasta stire?