Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac de campanie al lui Merkel: Grecia nu trebuia să intre în zona euro

Publicat:

Majoritatea germanilor nu au acceptat cu prea multa placere contributia tarii lor la cele doua finantari ale Greciei, in valoare de 240 milioane de euro. Ideea unui al treilea „bail-out“, asa cum a fost ea exprimata de ministrul elen de Finante, a fost primita cu multa reticenta si subiectul nu a mai putut fi evitat de politicienii aflati in plina campanie electorala.

Intr-un discurs tinut in fata a peste 1000 de sustinatori ai Uniunii Crestin-Democrate, marti in Rendsburg, a suprins audienta afirmand ca „Greciei nu ar fi trebuit sa i se permita accesul in zona euro“.…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania are nevoie de o relansare economica, spune ministrul de Finante

17:25, 27.04.2024 - Germania are nevoie de o relansare economica pentru a-si asigura pozitia geopolitica, a declarat sambata ministrul de Finante, Christian Lindner, care este si presedintele liber-democratilor din partidul FDP, transmite Reuters.

Germania se umple de tineri care vor califat, nu democrație

00:15, 24.04.2024 - Politica radicala de deschidere a frontierelor, inițiata de fostul cancelar Angela Merkel și continuata de actualul șef al executivului de la Berlin, Olaf Scholz, a dus la o schimbare dramatica a structurii demografice a Germaniei, unde numarul persoanelo

Ministrul de finante al Germaniei: Frana datoriilor este frana inflatiei

18:55, 15.04.2024 - O politica fiscala moderat restrictiva necesara pentru conformarea cu „frana datoriilor” din Germania permite inflatiei sa o ia in directia cea buna, a afirmat luni ministrul de finante, Christian Lindner.

Germania introduce controale la granițe in timpul Euro 2024

11:45, 26.03.2024 - Ministrul de Interne german, Nancy Faeser, a anunțat marți ca vor fi instituite temporar controale la toate granițele Germaniei pe durata Campionatului European de Fotbal care va avea loc in aceasta vara.

Germania va face controale la frontiera in timpul Campionatului european de fotbal – Euro 2024

11:26, 26.03.2024 - Ministrul de interne german, Nancy Faeser, a anuntat ca vor fi instituite temporar controale la toate granitele Germaniei pe parcursul Campionatului european de fotbal care are loc in aceasta vara, informeaza marti dpa, preluat de Agerpres.

Polonia face presiuni asupra Germaniei sa trimita rachete Taurus Ucrainei

18:35, 20.03.2024 - Ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, susține ideea ca Ucraina sa primeasca rachete de croaziera Taurus si a acuzat Germania ca ezita sa trimita noile sisteme de arme catre zona de conflict, transmite DPA, potrivit Agerpres. 

Ursula von der Leyen, desemnata candidata popularilor europeni pentru un nou mandat la sefia executivului comunitar

15:15, 07.03.2024 - Actuala presedinta a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost desemnata joi, la Congresul PPE de la Bucuresti , candidata popularilor europeni pentru un nou mandat la sefia executivului comunitar. Candidatura ei a fost aprobata cu 400 de voturi pentru si 89 impotriva, din cele 489 de voturi valabil…

Se prabușește Germania: 'plamanul Europei' s-a gripat serios

06:55, 22.02.2024 - Produsul intern brut al Germaniei este asteptat sa creasca cu doar 0,2% in acest an, fata de estimarea anterioara de 1,3%, in timp ce tara traverseaza ”ape dificile”, a declarat miercuri ministrul german al Economiei, Robert Habeck, transmite CNBC. Habeck a spus ca guvernul anticipeaza ca PIB-ul…


Ce parere ai despre aceasta stire?