Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac cu cuțitul lângă o școală. Șapte oameni au murit

Publicat:

Cel puțin șapte elevi și-au pierdut viața dupa ce au fost injunghiați in apropierea unei școli din China

Un barbat inarmat a atacat 19 elevi din apripierea școlii din orașul Mizhi.

Autoritațile aua restat deja un suspect, potrivit BBC.

#China #XiJinping 南京政府不顾中央新规,随意抓捕钱宝企业法人,关停钱旺旗下所有子公司,冻结所有投资人的资产,造成巨大损失,让我们几百万投资人血本无归,妻离子散,家破人亡,我们投诉无门,上访被拦截,去南京市政府要说法被警察围堵殴打,究竟谁能给我们一个公道?pic.twitter.com/nFZxehJ7XK

— Jet_Li (@Jet_Li1963) April 27, 2018

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

Cel putin 42 de oameni au murit in Kenya dupa ce un baraj de langa Nairobi s-a rupt

14:00, 29.04.2024 - Cel putin 42 de persoane au murit in Kenya, in urma ruperii unui baraj la nord de capitala Nairobi, anunta guvernatoarea locala, in timp ce in toata tara ploile diluviene cauzate de fenomenul climatic El Nino fac prapad, cu consecinte sangeroase, relateaza AFP, preluata de News.ro.

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.

Furtuna Nelson face dezastru in Europa. Patru oameni au murit in ultimele ore. Ce șanse sunt sa afecteze Romania

22:10, 29.03.2024 - Furtuna Nelson a aparut in Europa și face dezastru intr-o mulțime de locuri. Pana in acest moment, patru oameni au murit, dupa ce s-au inecat in valurile uriașe. Autoritațile se așteapta ca numarul victimelor sa creasca. Iata ce șanse sunt sa vina și in Romania.

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.

Incendiu catastrofal in China - Cel puțin 14 oameni au murit

10:55, 24.02.2024 - Cel putin 15 persoane au murit, iar alte 44 au fost ranite intr-un incendiu, intr-un bloc, in estul Chinei, vineri, potrivit unui bilant provizoriu anuntat sambata de catre autoritatile orasului Nanjing, relateaza AFP, potrivit news.ro. Cauzele sinistrului fac oboiectul unei anchete, insa primele…

Alerta in Germania: Mai mulți elevi au fost atacați cu cuțitul intr-o școala!

14:55, 22.02.2024 - Mai multi elevi ai unei scoli din Wuppertal, oras din bazinului Ruhr-ului din vestul Germaniei, au fost raniti intr-un atac petrecut in incinta institutiei joi dimineata, a informat politia, anuntand ca a retinut un suspect, transmit AFP si dpa. Mai multe media au relatat despre un atac cu cutitul comis…


Ce parere ai despre aceasta stire?