Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ATAC ARMAT - Cartierul general al Guvernului Hamas, distrus complet intr-un bombardament israelian

Publicat:

Cartierul general al a fost distrus complet azi dimineata, 16 noiembrie, in urma unui bombardament israelian, a anuntat . O alta lovitura aeriana a distrus casa unui oficial Hamas, in tabara de refugiati de la Jabalia, in nordul , ranind cel putin 35 de persoane, au anuntat surse medicale.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata israeliana anunța ca a incheiat luptele de la Jabalia, in nordul Fasiei Gaza, dupa ce a distrus 10 km de tuneluri ale Hamas

16:30, 31.05.2024 - Armata israeliana a anunțat vineri ca a incheiat operațiunile de lupta din zona Jabalia din nordul Fașiei Gaza, dupa ce a distrus 10 km de tuneluri ale Hamas in timpul unor zile de lupte intense care au inclus peste 200 de lovituri aeriene, relateaza Reuters.

Drona contra tanc: Cum a fost distrus complet un „Spargator” al lui Putin de 3 drone de cateva sute de dolari

14:35, 27.05.2024 - Armata ucraineana a publicat recent pe rețelele sociale o inregistrare video care prezinta distrugerea unui tanc rusesc T-90M - cunoscut și sub numele de „Spargatorul lui Putin” - de catre trei drone kamikaze ucrainene.

Alte trei cadavre ale ostaticilor israelieni au fost recuperate de armata israeliana din Jabalia, in nordul Fașiei Gaza

12:31, 24.05.2024 - Armata israeliana a mai recuperat cadavrele a trei ostatici israelieni din Jabalia. Trupurile celor trei barbați care au fost uciși pe 7 octombrie in Mefalsim, un kibbutz de langa granița Israelului cu Fașia Gaza, au fost duse in enclava de Hamas, potrivit armatei israeliene (IDF).

'Batalia de la Rafah' este 'decisiva', afirma premierul israelian

07:06, 17.05.2024 - "Batalia de la Rafah" in sudul Fasiei Gaza este "decisiva" pentru Israel, angajat in peste sapte luni de razboi impotriva miscarii palestiniene Hamas, a declarat joi premierul israelian Benjamin Netanyahu, relateaza AFP, conform Agerpres.

Premierul israelian susține ca „batalia de la Rafah” este „decisiva” | VIDEO

03:46, 17.05.2024 - „Batalia de la Rafah” in sudul Fasiei Gaza este „decisiva” pentru Israel, angajat in peste sapte luni de razboi impotriva miscarii palestiniene Hamas, a declarat joi premierul israelian Benjamin Netanyahu

Razboi in Gaza, ziua 206. Netanyahu: Israelul va intra in Rafah cu sau fara un acord privind ostaticii

14:55, 30.04.2024 - Militarii din Israel vor intra in Rafah cu sau fara un acord privind ostaticii. Declarația aparține premierului israelian Benjamin Netanyahu. In orașul Rafah din sudul Fașiei Gaza se adapostesc aproximativ un milion de palestinieni. Declarația a fost facuta marți. Premierul israelian a spus ca Israelul…

Incendiul care a distrus complet o casa cu anexe in Milișauți generat de un cablu electric defect (foto)

13:50, 06.04.2024 - Cauza probabila de izbucnire a incendiului de noaptea trecuta care a disatrus o gospodarie din orașul Milișauți a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect, informeaza ISU Suceava. Forțele și mijloacele de intervenție au fost suplimentate cu inca o autospeciala…

Cinism extrem. Dupa ce le-au distrus complet orașul, rușii ii invita pe localnicii din Avdiivka sa-l voteze pe Putin

13:25, 12.03.2024 - Locuitorii din orașul Avdiivka vor putea vota la alegerile prezidențiale din Rusia, a anunțat marți, liderul separatiștilor pro-ruși din regiunea Donețk, Denis Pușilin, la postul de televiziune Russia 24, relateaza agenția de stat rusa RIA.


Ce parere ai despre aceasta stire?