Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Așteptările Mercedes înainte de Marele Premiu din Australia - Ce urmează pentru Lewis Hamilton și George Russell

Publicat:

Mercedes nu are parte de startul de sezon cu care și-a obișnuit fanii, monopostul campioanei mondiale de la constructori fiind mult in urma rivalelor Ferrari și RedBull. va avea loc in acest weekend a treia cursa a anului, iar (șeful echipei) a spus la ce ar trebui sa se aștepte și .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Max Verstappen, invingator in cursa sprint de la Miami

19:40, 04.05.2024 - Plecat din pole position, Max Verstappen nu a avut nicio emoție și a caștigat cursa sprint contand pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Podiumul a fost completat de Charles Leclerc (Ferrari) și Sergio Perez (RedBull).

Pilotul Max Verstappen a caștigat Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei

13:45, 07.04.2024 - Pilotul Max Verstappen de la RedBull a caștigat duminica Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei. Colegul sau de echipa Sergio Perez a ieșit pe locul doi. Carlos Sainz de la Ferrari a prins ultima poziție pe podium.

F1: Plecarea lui Lewis Hamilton este pozitiva pentru Mercedes, a spus George Russell

21:41, 04.04.2024 - Plecarea britanicului Lewis Hamilton, de sapte ori campion mondial de Formula 1, la Ferrari in 2025, este "pozitiva pentru Mercedes, deoarece ofera posibilitatea de a porni de la zero", a declarat joi pentru AFP compatriotul si coechipierul sau George Russell, cu ocazia Marelui Premiu al Japoniei de…

Formula 1: Mercedes face declarații despre cine ar putea sa-l inlocuiasca pe Hamilton

15:00, 27.03.2024 - Intr-un viraj surprinzator pentru lumea motorsportului, Lewis Hamilton pare ca va schimba culorile din sezonul 2025, trecand de la Mercedes la Ferrari, iar locul sau la echipa germana ar putea fi luat de Carlos Sainz, potrivit declarațiilor lui Toto Wolff, șeful echipei Mercedes. Dupa o impresionanta…

De pe patul de spital, la victorie in Australia cu bandajul pe abdomen! Cum s-a recuperat Carlos Sainz dupa operația de apendicita: „O nebunie”

15:40, 24.03.2024 - Spaniolul Carlos Sainz (29 de ani) a reușit sa ia prin surprindere lumea Formulei 1. A caștigat Marele Premiu din Australia, profitand de abandonul lui Max Verstappen, la doua saptamani dupa operația de apendicita. Primele luni din 2024 au fost incredibile pentru Carlos Sainz. Inainte de inceperea sezonului…

Formula 1: Șeful Mercedes explica rezultatele dezamagitoare obținute in MP din Bahrain

11:35, 03.03.2024 - Piloții Mercedes au terminat pe locurile 5 (George Russell) și 7 (Lewis Hamilton) in Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain, iar Toto Wolff a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat echipa sa pe circuitul Sakhir.

Max Verstappen, in pole position in prima etapa a sezonului de Formula 1. De ce va avea loc cursa sambata

19:36, 01.03.2024 - Olandezul Max Verstappen (Red Bull) va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Bahrainului, sambata, ca urmare a rezultatelor din calificari. Vineri, in calificari, locul doi a fost ocupat de Charles Leclerc (Ferrari), locul trei de George Russell (Mercedes), pe patru s-a clasat Carlos…

Formula 1: Veteranul care-l va inlocui pe Lewis Hamilton la Mercedes

10:35, 27.02.2024 - Lewis Hamilton va pleca la Ferrari la finalul sezonului 2024, iar Mercedes i-ar fi gasit un inlocuitor pe masura britanicului. Conform Marca, Toto Wolff il va aduce la echipa pe Fernando Alonso, veteranul circuitului mondial.


Ce parere ai despre aceasta stire?