Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ask Dr. Nandi – Despre Sindromul de Tunel Carpian

Publicat:

. Nandi de . Daca dorești sa afli mai multe detalii despre cauzele sindromului de tunel carpian, iata cateva sfaturi de la Dr. Nandi care iți pot fi de folos.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ask Dr. Nandi - Despre infecția cu clostridium difficile

13:34, 28.09.2018 - Ask Dr. Nandi - Despre infecția cu clostridium difficile. Daca dorești sa afli mai multe despre cum poți tratata infecția cu clostridium difficile, iata cateva sfaturi de la Dr. Nandi care iți pot fi de folos.

Ask Dr. Nandi - Despre acupunctura

17:12, 27.09.2018 - Ask Dr. Nandi - Despre acupunctura. Daca dorești sa afli mai multe despre acupunctura și cum poți sa te vindeci de anumite afecțiuni prin intermediul ei, iata cateva sfaturi de la Dr. Nandi care iți pot fi de folos.

Ask Dr. Nandi - Despre rinita alergica și cum sa o tratam

14:00, 27.09.2018 - Ask Dr. Nandi - Despre rinita alergica și cum sa o tratam. Daca dorești sa afli mai multe informații despre tratarea rinitei alergice, iata cateva sfaturi de la Dr. Nandi care iți pot fi de folos.

Ask Dr. Nandi - Despre calviție sau caderea parului

13:21, 27.09.2018 - Ask Dr. Nandi - Despre calviție sau caderea parului. Daca dorești sa afli mai multe informații despre cum sa previi sau tratezi calviția, iata cateva sfaturi de la Dr. Nandi care iți pot fi de folos.

Ask Dr. Nandi - Despre anti-imbatranire

11:30, 27.09.2018 - Ask Dr. Nandi - Despre anti-imbatranire. Daca dorești sa afli cum sa previi imbatranirea pielii și cum sa o protejezi de factorii externi, iata cateva sfaturi de la Dr. Nandi care iți pot fi de folos.

Ask Dr. Nandi – Despre orbire și cum sa iți protejezi vederea

17:31, 26.09.2018 - Ask Dr. Nandi – Despre orbire și cum sa iți protejezi vederea. Daca dorești sa afli cum sa previi orbirea și cum sa iți protejezi vederea, iata cateva sfaturi de la Dr. Nandi care iți pot fi de folos.

Primele semne ca suferi de sindromul de tunel carpian

12:21, 09.09.2014 - Cele mai frecvente simptome pe care pacientii cu sindrom de tunel carpian le acuza sunt parestezii, furnicaturi, slabiciune, durere resimtita la nivelul degetelor sau, mai rar, in palma. Simptomele apar cel mai adesea in zonele mainii pe care nervul median le deserveste (atat din punct de vedere…


Ce parere ai despre aceasta stire?