Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asigurare obligatorie pentru trotineta electrică. Iată noile reguli RCA și când vor intra în vigoare

Publicat:

Conform noilor reguli RCA, stabilite printr-o inca de anul trecut, toți deținatorii de trotinete electrice vor trebui sa aiba o asigurare RCA. Aceasta masura se va impune cel mai probabil de anul viitor, potrivit economica.net. Daca trotineta este inchiriata, responsabilitatea incheierii asigurarii va fi a firmei care ofera serviciul. In acest moment exista […] obligatorie pentru trotineta electrica. Iata noile reguli RCA și cand vor intra in vigoare a fost publicat in Ziarul de Bacau .

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gafa a primarului din Slatina, care și-a invitat fiul sa urce pe trotineta electrica. „Alexandre, ia vino, tati!” VIDEO

19:30, 12.05.2024 - Primarul municipiului Slatina și-a invitat fiul, care nu a implinit 14 ani, sa urce pe trotineta electrica la evenimentul de lansare a acestui serviciu in municipiu. I s-a atras atenția, discret, ca nu au voie copiii, astfel ca fiul primarului nu a mai folosit-o.

(video) Aglomerație in fața Aeroportului: Noile reguli impuse de astazi de autoritați au provocat un adevarat haos

12:25, 01.05.2024 - Aglomerație mare in fața Aeroportului dupa noile reguli impuse de astazi. Noua masura de securitate interzice intrarea in incinta Aeroportului tuturor persoanelor care nu au bilet de calatorie.

Legea „pacanelelor” a intrat in vigoare. Ce se intampla, de fapt, cu salile de joc deja funcționale?

12:36, 29.04.2024 - Pentru a-și putea desfașura activitatea, operatorii de jocuri de noroc care pun la dispoziția clienților pacanele au obligația, potrivit noilor reglementari, sa prezinte o adeverința eliberata de primaria de pe raza teritoriala a spațiului propus pentru aceste activitați.Documentul trebuie sa ateste…

Un tanar care circula cu aproape 80 km/h pe o trotineta electrica, mai repede decat masinile,retinut de politie

13:45, 16.04.2024 - Politia norvegiana a anuntat luni ca l-a oprit pe utilizatorul unei trotinete electrice care se deplasa cu o viteza prezumata de aproape 80 km/h pe o pista pentru biciclisti, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

ANAF INTENSIFICA CONTROALELE ASUPRA AFACERILOR DE FAMILIE Noile reguli propuse de Ministrul Finanțelor

10:21, 28.03.2024 - Cu toate acestea, implementarea acestor schimbari ar putea intampina dificultați, mai ales in contextul in care deficitul bugetar pentru primele doua luni ale anului este de aproximativ 30 de miliarde de lei. The post ANAF INTENSIFICA CONTROALELE ASUPRA AFACERILOR DE FAMILIE Noile reguli propuse de…

(video) A vrut sa cumpere o trotineta electrica, dar „a uitat” sa o achite: Un tanar, reținut dupa ce a luat-o sa o testeze și a disparut

11:45, 22.03.2024 - Un tanar de 20 de ani din capitala este cercetat penal pentru comiterea unui jaf. Acesta sub pretextul de a testa o trotineta electrica care era pusa in vanzare, a urcat pe ea și a plecat intr-o direcție necunoscuta. Tanarul a fost reținut și plasat in arest.

Jucarii fara substanțe toxice și cu pașapoarte digitale, noile reguli adoptate de Parlamentul European

11:10, 14.03.2024 - Jucariile au fost pe primul loc in topul produselor periculoase din UE, cu 23% din toate notificarile. De aceea, europarlamentarii vor sa rezolve problema cu ajutorul unor norme mai stricte, care interzic utilizarea substanțelor toxice.

Doar doua valize de persoana și amenzi usturatoare, de la 1 martie: Reguli noi in trenurile din Italia

18:25, 29.02.2024 - Noile reguli de transport al bagajelor in Italia, pentru trenurile Frecce ale Trenitalia, in vigoare de la 1 martie, prevad transportul gratuit pentru toata lumea pana la maximum doua valize de pasager, dar mai ales trebuie sa se acorde atenție dimensiunilor valizelor. Pentru cei care nu se conformeaza,…


Ce parere ai despre aceasta stire?