Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asia mai târziu, episodul 25. Cuza și Emi au povestit Anei Baniciu cum „s-au amețit” la Asia Express. Ce nu au surprins camerele

Publicat:

In episodul 25 din producția „Asia mai tarziu”, Emi și Cuza au stat de vorba cu , cea care a reușit sa caștige impreuna cu Raluka primul sezon al reality show-ului ! Atat baieții cat și invitata lor au facut dezvaluiri inedite despre lucruri ce nu au fost surprinse de camerele de filmat.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul facut de Ana Baniciu aflata in ultima luna de sarcina. „Eu azi, 1 iunie, plansa toata. Așa fac eu cand se termina un capitol”

17:00, 01.06.2024 - Ana Baniciu, in varsta de 31 de ani, se afla in ultima luna de sarcina și in curand, ea și Edy Kovacs vor deveni pentru prima oara parinți și se vor muta in casa noua. De Ziua Copilului, Ana Baniciu a postat pe Instagram imagini cu vechiul apartament.„Eu azi, 1 iunie, plansa toata. Așa fac eu cand se…

Ce a facut Ana Baniciu cu banii caștigați la Asia Express. Artista a incheiat un capitol important din viața ei: „Imi dorisem...”

16:10, 01.06.2024 - Ana Baniciu a publicat in mediul online o postare de-a dreptul emoționanta despre un capitol important din viața ei care s-a incheiat. De asemenea, artista a marturisit și ce a facut cu banii pe care i-a caștigat in Asia Express.

Ce „compromis” a facut Edy Kovacs de dragul Anei Baniciu, la inceputul relației. Numara zilele pana vor deveni parinți și se vor muta in curand in noua casa: „L-am obligat...”

13:26, 01.06.2024 - Ana Baniciu și Edy Kovacs se pregatesc de o noua etapa in viața lor. Artista este insarcinata in noua luni și numara zilele pana cand va deveni mama. Pe langa ca familia lor urmeaza sa se mareasca, cei doi se vor muta și intr-o casa noua inainte de venirea pe lume a copilului.

Cel mai periculos obiect de pe Pamant: daca cineva sta cinci minute in fața lui, ar muri doua zile mai tarziu

08:10, 19.05.2024 - Un rest de la dezastrul de la centrala Cernobil,  numit „Piciorul de elefant”, este atat de periculos, ca doar cinci minute petrecute in apropierea sa sunt mortale. Cu alte cuvinte, putem spune ca acesta este cel mai periculos obiect de pe pamant.

Explicațiile unui istoric in cazul scheletelor descoperite in curtea SJU: “acele cadavre au fost ingropate mai tarziu decat se spune”

00:45, 24.04.2024 - ȘOCANT… Muncitorii care lucreaza pe șantierul din curtea Spitalului 2 din municipiul Vaslui au avut parte de o descoperire șocanta. In timp ce sapau cu excavatoarele, aceștia au dat peste un vechi cimitir improvizat. Pana in prezent, 13 schelete umane au fost scoase la suprafața, cea mai recenta descoperire…

In ce stadiu este casa Anei Baniciu și a lui Edy Kovacs: „In ultimele doua saptamani...”. Vor sa se mute in locuința pana vor deveni parinți / FOTO

21:20, 27.03.2024 - Ana Baniciu și Edy Kovacs traiesc cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu, dupa ce au aflat ca vor deveni parinți. Cei doi și-au dorit și o alta schimbare, așa ca, in urma cu cateva luni, au decis sa se mute in casa noua, un proiect indrazneț și solicitant pentru vedeta și soțul ei.

Imagini din casa Anei Baniciu, moștenita de la bunica ei. Livingul este imens. „Mult a fost, puțin a ramas”

10:41, 21.03.2024 - Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs vor deveni in curand parinți și intreaga familie se va muta in casa noua moștenita de artista de la bunica ei. Locuința este veche de un secol și se afla inca in plin proces de renovare, iar vedeta a publicat noi imagini cu livingul spectaculos.Ana Baniciu se afla…

Aristotel Bunescu – Despre volumul „Curcubeul magic al cuvintelor”, cu poeme și picturi de Mihaela Nistor

16:00, 18.03.2024 -   MOTTO: ,,Și cand las ochelarii Tarziu, in prag de noapte Și larg, deschid fereastra, Aud murmur și șoapte Pe care-ndragostiții Și le rostesc, in taina Imbrațișați, cu patos Și-ascunși de-a nopții haina”. Mihaela Nistor Am scris cu multa placere despre pictori, ori despre poeți. Foarte rar am intalnit…


Ce parere ai despre aceasta stire?