Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arunci cozonacul USCAT după Crăciun? Uite ce desert DELICIOS poţi să prepari cu el

Publicat:

, romanul gateste mult si bine, dar cum stomacul nu este vreun sac fara fund, se trezeste ca trebuie sa arunce o gramada de mancare. Daca preparatele din porc pot fi congelate sau refrigerate, cozonacii cumparati sau facuti in casa ajung fie mancare pentru pasari, fie pur si simplu la gunoi. Iata, insa, cum poti "recicla" cozonacul care se usuca intr-un desert bun de te lingi pe degete.

, fost concurent la Masterchef, a dezvaluit propria reteta de fondant cu cozonac, una deloc complicata.

FONDANT CU COZONAC

Ingrediente (pentru 2 portii):
100…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai rapid desert cu corcodușe

06:00, 23.05.2024 - Cel mai rapid desert cu corcodușe. A venit sezonul corcodușelor. Acestea se gasesc mai oriunde, poate chiar pe drumuri, dar și in paduri. Corcodușele se mai gasesc și in piețe, iar mai mereu au un preț cat se poate de accesibil. Ele pot fi transformate insa și intr-un desert de-a dreptul delicios. Cel…

Cozonacul a ajuns un desert de lux. Cu cat a crescut pretul fata de anul trecut?

10:45, 03.05.2024 - Cozonacul a ajuns sa fie un desert de lux in acest an. Preturile incep de la 40 de lei si urca pana la 120 de lei, in bacaniile de specialitate. Sunt mai scumpi in medie cu 10 fata de anul trecut, asta din cauza costurilor ridicate la zahar si ciocolata, spun patiserii.Estimarea este ca se vor vinde…

Rețeta de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Iți ia 10 minute sa il prepari și are un gust delicios

00:15, 26.04.2024 - Un cheesecake din doar trei ingrediente pare o provocare imposibila, dar tot ce trebuie sa faci este sa urmezi rețeta corecta! Este foarte ușor de pregatit, ai nevoie de doar 10 minute la dispoziție, iar la final vei avea un cheesecake cremos, cu o textura unica!

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de chec pufos cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregati un desert delicios

23:50, 11.04.2024 - Cu siguranța ai gatit checul intr-o mulțime de combinații, atat cu fructe, cat și cu ciocolata sau alte arome. Daca vrei sa incerci o rețeta noua, care te va cuceri, trebuie neaparat sa gatești chec cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente.

Rețeta de salam de biscuiți. Desert delicios de post

12:45, 23.03.2024 - Vrei sa pregatești un desert delicios de post, dar nu știi ce? Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de salam de biscuți. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Oirce gospodina poate face aceasta delicatesa.

Rețeta de prajitura cu rom și capșuni. Desert delicios pentru momente speciale

23:50, 10.03.2024 - Daca vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu știi ce sa mai faci, noi iți prezentam o rețeta simpla de prajitura cu rom și capșuni. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Trebuie sa fii atenta la toți pașii daca iți dorești ca rezultatele sa fie pe…

Rețeta de prajitura Red Velvet. Un desert delicios pentru 1 Martie, de Marțișor

09:45, 01.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 1 Martie, de Marțișor, noi ți-am pregatit o rețeta de sezon. Pregatește-le celor dragi ție prajitura Red Velvet. Este un desert delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?