Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arnold Schwarzenegger se iubește cu o femeie cu 27 de ani mai tânără decât el. Cum arată logodnica sa

Publicat:

a fost intotdeauna dorit de cele mai frumoase femei din lume. Sex-simbolul internațional ajuns la 73 de ani se lauda cu o cariera impresionanta, dar nu ii merge rau nici in plan sentimental. Celebrul actor se iubește cu o femeie cu 27 de ani mai tanara decat el.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este soția lui Costel Corduneanu. Liderul lumii interlope din Moldova s-a casatorit in 2023 cu o femeie mai tanara cu 20 de ani decat el / FOTO

13:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor! Costel Corduneanu a incetat din viața recent și a lasat in urma o familie frumoasa. Celebrul lider din Iași s-a casatorit in anul 2023 cu iubita lui, o bruneta frumoasa, cu 20 de ani mai tanara decat el! Iata cine este Grațiela Cercel!

Xtra Night Show. Catalin Bordea nu vrea relație, dupa divorțul de Livia Eftimie. Ce spune celebrul comediant: „M-am obișnuit...” / VIDEO

11:06, 10.04.2024 - Catalin Bordea a dezvaluit ca nu vrea relație, dupa divorțul de Livia Eftimie. Ce a spus celebrul comediant despre viața amoroasa. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Chef Richard Abou Zaki iubește o femeie cu 13 ani mai in varsta. Cum a inceput povestea lor de iubire

16:05, 02.04.2024 - Richard Abou Zaki de la Chefi la Cuțite are o familie superba. Alessandra Ferrari este femeia care i-a daruit sprijin, iubire in ultimii opt ani. Cei doi au impreuna o fetița. Iata cum a inceput povestea lor de dragoste.

Arnold Schwarzenegger, gata de revenirea la filmari dupa ce i s-a montat un stimulator cardiac

21:30, 29.03.2024 - Celebrul actor Arnold Schwarzenegger este aproape de revenirea la filmari dupa ce i s-a montat un stimulator cardiac. Intervenția a avut loc saptamana trecuta. Mesajul privind revenirea la filmari a fost transmis chiar de actor.

Lino Golden recunoaște ca ii e dor de Alex Velea. Artistul regreta ca s-a certat cu celebrul cantareț: "L-aș suna..."

14:45, 29.03.2024 - La aproximativ de ani de cand s-au certat și au incetat sa iși mai vorbeasca, Lino Golden recunoaște ca ii e dor de Alex Velea și ca regreta ca a avut un conflict cu celebrul artist. De asemenea, cantarețul a spus și de la ce a pornit, de fapt, cearta dintre ei.

Arnold Schwarzenegger, operat la inima a patra oara: „Am primit un stimulator cardiac”

15:26, 26.03.2024 - Arnold Schwarzenegger, 76 de ani, a transmis, luni, in podcastul „Arnold's Pump Club” ca i-a fost instalat un stimulator cardiac, fiindca bataile inimii au devenit neregulate dupa ultima intervenție chirurgicala, relateaza New York Post, Daily Mail și People.„Nici nu mi-ar fi trecut prin cap ca voi…

Pavel Duganov: O femeie se schimba odata cu barbatul pe care il iubește

18:40, 08.03.2024 - Pavel Duganov, celebrul showman, maestru de ceremonii, deținator al titlului "Cel mai bun toastmaster din lume", președinte al Fondului de susținere a Bisericii Ortodoxe din Moldova, deținator al Ordinului de Onoare, ca de fiecare data, a felicitat toate femeile cu ocazia sarbatorii intr-un mod original,…


Ce parere ai despre aceasta stire?