Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata iraniană jură RĂZBUNARE, dacă SUA vor ataca: 'Vom răspunde în forţă'

Publicat:

Teheranul va riposta in 'forta' la continuarea amenintarilor americane impotriva intereselor Iranului, a avertizat marti SUA seful al fortelor armate iraniene, informeaza .

'Ei (americanii) vor primi o riposta puternica si ferma (...) in locurile unde se afla', a avertizat generalul , potrivit agentiei oficiale Irna, proferand in continuare amenintari la adresa intereselor americane din regiune si din intreaga lume.

Citește și: Un jurnalist lanseaza atomica! „Lista NEAGRA” a lui Liviu Dragnea

'Ideile zadarnice si inutile ale presedintelui…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin 8 soldați raniți, dupa un nou atac israelian in Siria. A fost lovit un centru de comanda Hezbollah

07:40, 03.05.2024 - Atacul aerian israelian a ranit 8 soldati sirieni in apropiere de Damasc, a anuntat, vineri, 3 mai, Ministerul sirian al Apararii, noteaza agenția France Presse, citata de Agerpres.„Inamicul israelian a lansat, joi seara, lovituri aeriene dinspre Platoul Golan sirian ocupat, vizand un sit din apropierea…

Cabinetul de razboi israelian s-a reunit pentru a decide cum va raspunde Iranului pentru atacul de sambata noaptea

04:15, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters, citat de Rador Radio Romania.

Israelul va raspunde atacului iranian, confirma seful Statului Major israelian

01:00, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters.

Israelul va raspunde Iranului pentru atacul de zilele trecute. Va fi o riposta "clara si puternica"

22:00, 15.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters citat de Agerpres.roLansarea atator rachete, rachete de croaziera si drone asupra teritoriului israelian…

Iranul a lovit Israelul! Culisele atacului

13:10, 14.04.2024 - Da, la nivelul proxilor iranieni. Liderul suprem al Iranului a promis ca Israelul va „regreta” lovitura de la Damasc, despre care Teheranul a spus ca a fost deosebit de nesabuita, deoarece a lovit un complex diplomatic – care sunt in mod tradițional scutite de ostilitați. Armata israeliana, la randul…

Iranul anunța ca oprește agresiunea asupra Israelului: Atacul nostru s-a incheiat și nu dorim sa-l continuam, dar vom raspunde cu forța daca Israelul ne țintește

10:30, 14.04.2024 - Șeful Statului Major iranian spune ca atacul s-a incheiat și de acum forțele iraniene vor raspunde „daca Israelul ne țintește interesele”. El avertizeaza SUA ca daca participa la un atac impotriva Iranului ii va ținti bazele din regiune.

Iran a anunțat ca oprește atacurile din Israel cu o condiție. Avertismentul ferm pentru alte țari: ”Vom raspunde cu forța”

10:15, 14.04.2024 - Iran a facut un anunț de ultima ora! Armata a anunțat ca a oprit razboiul impotriva Israelului! Insa, a impus o condiție in ceea ce privește menținerea pacii,iar in acest caz sunt vizate și alte țari. Iata avertismentul ferm și dur al Iranului!

Israel ia masuri fara precedent de teama Iranului: Anunț de ultima ora de la autoritați

22:21, 13.04.2024 - Armata israeliana a anuntat sambata inchiderea scolilor din motive de securitate pe fondul amenintarilor Iranului cu represalii dupa un atac mortal la inceputul lunii aprilie impotriva consulatului iranian de la Damasc, pe care Teheranul il atribuie Israelului, relateaza AFP, informeaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?