Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ariana Grande, acuzată de fani pentru moartea rapper-ului Mac Miller, fostul iubit al artistei

Publicat:

este in mijlocul unui scandal dupa moartea fulgeratoare a fostului iubit, . Artistul de 26 de ani a fost gasit mort, vineri, in locuința sa din , din cauza unei supradoze avea doar 26 de ani și se desparțise de de doar cateva luni. Fanii o acuza acum...

Citeste articolul mai departe pe virginradio.ro…  

Sursa articol: virginradio.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicole Cherry lanseaza „Nopțile” (Moon Session), una dintre cele mai așteptate piese ale artistei

17:10, 31.05.2024 - Iubire, dor, dar și curajul și puterea regasite dupa suferința sunt elementele cheie din noua piesa lansata de Nicole Cherry – ,”Nopțile”. Fanii artistei au așteptat cu sufletul la gura sa asculte varianta integrala de la „Nopțile”. Pe TikTok, sunt peste 8500 de videouri care folosesc sound-ul. Compusa…

Andreea Balan il insoțește pe Victor Cornea la Roland Garros! Ce scrie pe ecusonul artistei: ”Ii fac...” / FOTO

23:35, 26.05.2024 - Andreea Balan și Victor Cornea au plecat impreuna la una dintre cele mai importante competiții pentru jucatorul de tenis! Artista ii este cel mai mare sprijin și este mereu alaturi de el, in cele mai speciale momente din cariera lui. Fanii au fost surprinși cand au vazut ce scrie pe ecusonul ei!

Nicoleta Nuca lanseaza „Nenorocit”. Piesa s-a auzit in premiera la Virgin Radio Romania

14:10, 30.04.2024 - Nicoleta Nuca este gata sa-și impresioneze fanii cu cea mai noua piesa a sa, „Nenorocit”, un single puternic cu versuri sensibile. Artista care iși surprinde fanii de la un single la altul, uimește atat prin atitudine, cat și prin versurile ei empowering, care cu siguranța vor ramane intiparite in mintea…

Imagini din noua casa a Oanei Radu. Cum arata locuința de lux a artistei. Fanii au fost fascinați cand au vazut ce are pe scari

16:26, 13.04.2024 - Oana Radu a publicat primele imagini din noua casa. Locuința de lux a artistei este de-a dreptul spectaculoasa. Aceasta are o arhitectura unica, iar design-ul din interior iți taie rasuflarea. Vedeta nu a terminat de mobilat superba vila.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Aryna Sabalenka rupe tacerea - Prima reacție dupa moartea celui care i-a fost iubit

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov au format timp de trei ani un cuplu, iar a doua jucatoare de tenis a lumii a oferit o prima reacție pe Instagram, dupa ce fostul hocheist a murit luni la Miami.

Badanta romanca in Italia, acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Ce acuzații ii aduce fiica varstnicei: „Nu este posibil...”

11:30, 14.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Torino, Italia! O badanda romanca in Italia este acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Iata ce acuzații ii aduce fiica varstnicei in varsta de 78 de ani!


Ce parere ai despre aceasta stire?