Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arda Guler, jucătorul lui Real Madrid, operat cu succes la genunchiul drept

Publicat:

, tanarul fotbalist turc al lui , a fost operat cu succes dupa ce a suferit o leziune a meniscului interior de la genunchiul drept, a anuntat luni clubul sau, citat de AFP.

Guler "a suferit astazi o artroscopie a genunchiului drept sub supravegherea serviciilor medicale ale lui ", a indicat vicecampioana Spaniei intr-un scurt comunicat, fara sa precizeze durata indisponibilitatii mijlocasului, potrivit agerpres.

Guler "va incepe zilele urmatoare procesul de recuperare", se arata in comunicat.

Potrivit presei spaniole, jucatorul in varsta de 18…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Isco (Betis Sevilla), operat cu succes dupa ce a suferit o fractura de peroneu

19:50, 20.05.2024 - Mijlocasul Isco Alarcon a fost operat cu "succes" luni dupa ce a suferit o fractura de peroneu stang, joia trecuta, in meciul pe care Betis Sevilla, echipa sa, l-a jucat cu Las Palmas (2-2), scrie EFE.

De la suporter la erou pe Santiago Bernabeu - Povestea lui Joselu, omul care a calificat-o pe Real Madrid in finala Champions League

11:45, 09.05.2024 - Real Madrid are in vizor al 15-lea trofeu UEFA Champions League, dupa o calificare plina de dramatism in urma dublei cu Bayern Munchen (4-3 la general) din faza semifinalelor. Eroul gruparii „los blancos” a fost un jucator imprumutat de la o echipa din liga a doua a Spaniei.

Fostul selecționer al Spaniei va antrena o echipa de tradiție din Premier League

22:05, 06.05.2024 - Fara angajament din august 2023, Julen Lopetegui, fostul selecționer al Spaniei și antrenor al celor de la Real Madrid și-a dat acordul pentru a prelua banca tehnica a englezilor de la West Ham United, conform BBC.

Real Madrid invinge Real Sociedad cu 1-0 și se apropie de cel de-al 36-lea titlu in La Liga

13:50, 27.04.2024 - Real Madrid a mai facut un pas spre cel de-al 36-lea titlu de campioana a Spaniei din istoria sa, dupa ce s-a impus cu scorul de 1-0 in fata lui Real Sociedad, vineri seara, in primul meci al etapei a 33-a din La Liga si cu patru zile inainte de confruntarea cu Bayern Munchen din semifinalele Ligii…

Real Madrid, un nou pas catre titlu dupa un succes chinuit cu Real Sociedad

08:40, 27.04.2024 - Real Madrid, liderul din LaLiga, a invins, vineri seara, in deplasare, cu scorul de 1-0, Real Sociedad, intr-un meci din etapa a 33-a a campionatului spaniol. Unicul gol al partidei a fost marcat de puștiul madrilenilor Arda Guler (19 ani), in minutul 29, din pasa decisiva livrata de experimentatul…

Danezul Jonas Vingegaard a parasit spitalul din Spania unde a fost operat

19:15, 16.04.2024 - Ciclistul danez Jonas Vingegaard (Visma-Lease a Bike) a parasit marti spitalul din orasul Vitoria, din nordul Spaniei, la 12 zile dupa ce a suferit multiple rani intr-un accident suferit in Turul Tarii Bascilor, scrie Xinhua, potrivit Agerpres.

Brahim Diaz a ales sa joace pentru Maroc in loc de Spania

21:00, 11.03.2024 - Mijlocasul echipei Real Madrid, Brahim Diaz, care are dubla cetatenie, spaniola si marocana, a ales sa joace pentru nationala Marocului, potrivit presei spaniole de luni, informeaza lefigaro, potrivit news.ro Jucatorul de 24 de ani, nascut la Malaga din mama spaniola si un tata de origine marocana,…

Carlo Ancelotti, probleme mari in Spania - Antrenorul lui Real Madrid risca 4 ani și 9 luni de inchisoare

12:20, 06.03.2024 - Real Madrid se indreapta spre un nou titlu de campioana a Spaniei, dar antrenorul Carlo Ancelotti se confrunta cu probleme de ordin juridic, dupa ce a fost acuzat ca ar fi fraudat fiscul spaniol cu peste un milion de euro, informeaza EFE.


Ce parere ai despre aceasta stire?