Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ar putea fi necesare noi reglementări pentru utilizarea inteligenţei artificiale în finanţe

Publicat:
Ar putea fi necesare noi reglementări pentru utilizarea inteligenţei artificiale în finanţe

Utilizarea inteligentei artificiale (AI) in finante este inca la inceput, dar trebuie sa fie monitorizata si posibil reglementata pentru a preveni afectarea consumatorilor si a asigura buna functionare a pietelor, potrivit unei cercetari a publicate miercuri, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un start-up din domeniul inteligentei artificiale, acuzat ca a utilizat fara permisiune vocile unor actori

15:11, 17.05.2024 - Doi actori de voce au dat joi in judecata start-up-ul de inteligenta artificiala Lovo intr-un tribunal federal din Manhattan acuzand compania ca le-a copiat ilegal vocile si le-a folosit fara permisiune in cadrul tehnologiei sale voiceover pe baza AI, informeaza Reuters joi, potrivit Agerpres.

BCE: Ar putea fi necesare noi reglementari pentru utilizarea inteligentei artificiale in finante

19:00, 15.05.2024 - Utilizarea inteligentei artificiale (AI) in finante este inca la inceput, dar trebuie sa fie monitorizata si posibil reglementata pentru a preveni afectarea consumatorilor si a asigura buna functionare a pietelor, potrivit unei cercetari a Bancii Centrale Europene publicate miercuri, transmite Reuters.

UTILIZARE SIGURA SUA creeaza un comitet ­consultativ privind utilizarea sigura a ­inteligentei artificiale

09:16, 10.05.2024 - Directorii OpenAI, Microsoft si Google se numara printre cei mai importanti membri ai unui nou consiliu federal infiintat pentru a consilia guvernul SUA .... The post UTILIZARE SIGURA SUA creeaza un comitet consultativ privind utilizarea sigura a inteligentei artificiale first appeared on Informatia…

INTELIGENȚA ARTIFICIALA SUA creeaza un comitet consultativ privind utilizarea sigura a inteligentei artificiale

09:05, 30.04.2024 - Directorii OpenAI, Microsoft si Google se numara printre cei mai importanti membri ai unui nou consiliu federal infiintat pentru a consilia guvernul SUA.... The post INTELIGENȚA ARTIFICIALA SUA creeaza un comitet consultativ privind utilizarea sigura a inteligentei artificiale first appeared on Informatia…

Biden infiinteaza un comitet privind utilizarea sigura a inteligenței artificiale. Cine va consilia guvernul SUA

11:05, 27.04.2024 - Joe Biden l-a insarcinat pe secretarul general Alejandro Mayorkas sa infiinteze un organism consultativ format din 22 de membri, pentru a consilia guvernul SUA cu privire la utilizarea sigura a inteligentei artificiale (AI).

ONU a adoptat prima rezoluție globala care protejeaza drepturile oamenilor in fața inteligenței artificiale

21:45, 21.03.2024 - Adunarea Generala a Natiunilor Unite a adoptat joi prima rezolutie globala privind inteligenta artificiala (IA) pentru a incuraja protejarea datelor cu caracter personal, monitorizarea IA pentru riscuri si protejarea drepturilor omului, au declarat oficiali americani, relateaza Reuters, preluat de Agerpres.

O lege privind utilizarea inteligentei artificiale, in pregatire in China

12:00, 21.03.2024 - Academicieni chinezi au prezentat la Beijing o propunere pentru o lege privind inteligenta artificiala (AI) menita sa reglementeze utilizarea acestei tehnologii in gigantul asiatic, informeaza EFE, citat[ de Agerpres.

O femeie a „vorbit” cu mama ei moarta cu ajutorul inteligenței artificiale și spune ca discuția a fost „infricoșatoare”

07:05, 15.03.2024 - Dupa patru ani in care nu a reușit sa se obișnuiasca cu ideea ca mama ei a murit, actrița Sirine Malas a apelat la un chatbot care susține ca poate sa „simuleze morții”, iar rezultatul a fost unul „infricoșator”, potrivit Sky News.


Ce parere ai despre aceasta stire?