Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aquatim, planuri de extindere și în alte județe. Din ce cauză ar putea crește tariful apei VIDEO

Publicat:

Aquatim, societatea care alimenteaza Timișoara cu apa, dar și cea mai mare parte a județului Timiș, a cunoscut succesul in ultimii ani, in special grație accesarii de fonduri europene, care i-au permis dezvoltarea prin investiții in zona de activitate. Rețeaua de apa și canal a fost extinsa considerabil iar planurile de viitor suna bine. Directorul […] , planuri de extindere și in alte județe. Din ce cauza ar putea crește tariful apei VIDEO a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Restricții pe autostrada, in județul Arad, din cauza unor lucrari de asfaltare

10:45, 20.05.2024 - DRDP Timișoara anunța ca astazi, 20 mai, pe autostrada A1, in județul Arad, pe ambele sensuri de mers, se efectueaza lucrari de frezare și asfaltare.... The post Restricții pe autostrada, in județul Arad, din cauza unor lucrari de asfaltare appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Tesla va opri temporar producția la uzina din Germania, din cauza protestelor impotriva ...

11:51, 09.05.2024 - Uzina Tesla de la Berlin urmeaza sa fie extinsa pentru a mari și mai mult capacitatea de producție a marcii americane de mașini electrice. Planurile de extindere nu se dovedesc a fi populare in randul berlinezilor, in special in randul activiștilor de mediu, care protesteaza aceasta extindere. De altfel,…

Romanii pot obține, de astazi, actele de stare civila in format digital: Serviciul, valabil doar in anumite județe

20:20, 08.05.2024 - Incepand de astazi, 8 mai 2024, cetațenii din municipiile Cluj-Napoca, Constanța, Slobozia, Iași, Deva, Sibiu, Timișoara și județul Ilfov vor putea obține in format digital, dar și fizic, la cerere, certificate de naștere și deces.

Bolnavii care pot ajunge la camera de garda din cauza prafului saharian: „Riscul creste cu 30% in urmatoarele cinci zile de la expunere”

18:25, 24.04.2024 - Managerul Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler, a avertizat ca praful saharian prezinta riscuri suplimentare pentru persoanele afectate de afecțiuni respiratorii cronice, cum ar fi astmul, BPOC și bronșiectaziile.

Un tanar și-a pierdut viața la o Convenție pentru tatuaje la Timișoara. Cauza probabila

08:00, 13.04.2024 - Drama vineri la Mall. Moarte fulgeratoare la o Convenție Internaționala pentru Tatuaj, gazduita de un mall din Timișoara. Un tanar in varsta de 23 de ani a sfarșit intr-un salon, in timp ce i se facea un tatuaj pe picior. Potrivit unor surse, baiatului i s-a facut brusc rau și a leșinat. Aceleași surse…

Craiova.Circulația tramvaielor este sistata temporar, calatorii sunt transportați cu autobuzele. O macara a rupt rețeaua electrica

16:51, 12.04.2024 - La acest moment circulația tramvaielor in Craiova este sistata temporar. Transportul calatorilor se face cu autobuze, anunța RAT Craiova. S-a ajuns in acesta situație din cauza unui eveniment rutier produs pe strada Calea Severinului, in zona Han Craiovita. Directorul RAT Craiova, Marcel Tanasescu spune…

Erori grave in evaluarea elevilor la simularea Bacalaureatului. O lucrare, patru note diferite: „Situația nu este singulara”

13:55, 22.03.2024 - Directorul unui liceu din Timișoara atrage atenția, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, asupra unor nereguli grave pe care le-a sesizat in timpul evaluarii lucrarilor de la simularea examenului de Bacalaureat din acest an.

VIDEO. „Au ramas in drum femei, copii, navetiști”. Autobuz de pe ruta Timișoara – Variaș, oprit in drum din cauza unei defecțiuni

12:25, 22.03.2024 - In dimineața zilei de vineri, 22 martie, autobuzul de pe linia M52 care trebuia sa duca spre Timișoara calatorii preluați din Variaș s-a oprit in drum, in apropiere de Carani. Evenimentul ne-a fost sesizat de un cititor. Se pare ca a fost vorba despre o fisura a unui furtun de racire.


Ce parere ai despre aceasta stire?