Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apocalipsa după Irma | Cum arată Insulele Caraibe după uragan

Publicat:

a facut prapad in Caraibe: 24 de morți și pagube de peste un miliard de euro. Iar acum și-a redobandit puterea și se indreapta spre Florida, unde peste 5 milioane de oameni sunt indemnați sa plece oriunde pot inainte ca furtuna sa atinga țarmul, maine dimineața. Irma este cel mai puternic uragan care s-a format in Atlantic in ultimele decenii si unul dintre cele mai mari inregistrate vreodata.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O cațelușa Golden Retrieve cu blana verde s-a nascut in Florida

01:15, 05.05.2024 - Cațelușa Golden Retriever cu blanița vede s-a nascut perfect sanatoasa pe 3 martie, in Pensacola, statut american Florida, iar imaginile cu „ghemotocul verde” au devenit virale pe internet, relateaza IFL Science. Crescatorul Carole DeBruler, care este coproprietarul Golden Treasures Kennel, a folosit…

Victorie surpriza in calificarile BJKC. Romania mai are o șansa. Ana Bogdan a invins-o pe Elina Svitolina

23:35, 13.04.2024 - Romania este condusa de echipa Ucrainei cu scorul de 2-1, dupa ce Ana Bogdan a reusit sa o invinga pe Elina Svitolina cu 6-4, 4-6, 6-3, sambata, la Fernandina Beach (Florida), in calificarile Billie Jean King Cup.

NASA analizeaza un obiect cazut pe o casa in Florida

23:05, 03.04.2024 - NASA anunta ca vrea sa analizeze un obiect, despre care un locuitor din Florida spune ca a cazut pe casa sa si care ar putea proveni de la aruncarea de deseuri de pe Statia Spatiala Internationala (ISS). ”NASA a recuperat un obiect in cooperare cu proprietarul”, a declarat un purtator de cuvint al Agentiei…

Statul american care va restricționa accesului minorilor la rețelele sociale. „Incercam sa ii ajutam pe parinți”

10:25, 26.03.2024 - Intr-o mișcare destinata sa aduca mai multa transparența și control in utilizarea rețelelor sociale de catre minori, guvernatorul statului Florida, Ron De Santis, a semnat luni o lege care impune restricții stricte privind accesul la platformele online.

Sabalenka vrea sa joace la Miami Open, in ciuda morții iubitului sau. „Tot ce putem face este sa o sustinem“

10:25, 20.03.2024 - Turneul de tenis WTA 1.000 de la Miami (Florida) a debutat marti cu sustinerea manifestata de catre jucatoarele din circuit pentru belarusa Arina Sabalenka, care intentioneaza sa dispute competitia in ciuda faptului ca partenerul sau a murit, Konstantin Koltov, au anuntat organizatorii.

Tensiuni diplomatice: Budapesta il taxeaza pe Biden

18:00, 12.03.2024 - Ambasadorul SUA in Ungaria a fost convocat la Ministerul ungar de Externe pentru a i se transmite un protest in urma unor declaratii ale lui Joe Biden, care a spus ca Viktor Orban cauta sa impuna o dictatura in Ungaria, presedintele democrat facand aceste afirmatii dupa ce rivalul sau republican la…

Va finanța Elon Musk campania electorala a lui Donald Trump? Cei doi s-au intalnit in Florida

11:06, 06.03.2024 - Donald Trump s-a intalnit cu Elon Musk in timp ce iși intensifica eforturile de strangere de fonduri pentru campania electorala. Intalnirea din Palm Beach, Florida - raportata de New York Times - vine in timp ce Trump este in urma președintelui Joe Biden in ceea ce privește strangerea de fonduri.


Ce parere ai despre aceasta stire?