Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apariție bizară lângă Piatra Neamț. Așa ceva a apărut și în SUA: „Extratereştrii ne vor pe noi şi pe americani“

Publicat:

Bizara construcție din apropierea cetații dacice Petrodava, care este asemanatoare cu cea din deșertul american Utah, a starnit multe comentarii in spațiul public. Apariție bizara langa Piatra Neamț. Așa ceva a aparut și in SUA Astfel ca descoperirea de zilele trecute s-a facut in apropierea cetatii dacice Petrodava din zona , foarte aproape de orasul […] The post Apariție bizara langa Piatra Neamț. Așa ceva a aparut și in SUA: „Extraterestrii ne vor pe noi si pe americani“ appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație bizara in dosarul minorei care a fost rapita de langa unchiul ei / Infractor nehotarat

23:00, 22.04.2024 - Unul dintre indivizii condamnați pentru ca au rapit o minora de langa unchiul ei, pe care l-au batut, a cerut sa iasa inainte de termen din spatele gratiilor, insa, ajuns in fața judecatorilor, s-a razgandit.

Atac cu cutițul langa o școala din Strasbourg. Doi copii mici au fost injunghiați

17:31, 18.04.2024 - Un individ a injunghiat doi copii de 5 și 11 ani in apropierea unei școli din Souffelweyersheim, langa Strasbourg. Atacul a avut loc joi dupa-amiaza, in apropierea unei școli primare și a unei piețe din oraș.

Bizara moarte a unui poet pe front, exact cum a prevestit-o in versuri. Istoria Regimentului 15 Dorobanti Razboieni

22:06, 04.04.2024 - Batalionul 634 Infanterie „Maresal Jozef Pilsudski“ din Piatra Neamt a aniversat, pe 2 aprilie 2024, trei decenii de la infiintare. Unitatea militara a purtat de-a lungul timpului mai multe denumiri

Plic cu 16.800 euro, gasit de o femeie langa o clinica medicala din Piatra-Neamt. Polițiștii l-au gasit pe proprietarul banilor

16:55, 29.03.2024 - O femeie in varsta de 34 ani a gasit in parcarea unei clinici medicale din Piatra-Neamt un plic cu 16.800 euro si l-a dus la sediul politiei, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

Se ține de cuvant Borcea? Cum a reacționat cand a auzit ca Dinamo va avea stadion nou + Apariție langa copilul venit din SUA

05:05, 23.03.2024 - Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, a fost unul dintre oaspeții-surpriza de la amicalul Romaniei cu Irlanda de Nord (1-1). Apariția lui Borcea pe Arena Naționala s-a consumat la o zi dupa ce Guvernul Romaniei a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea noului stadion din șoseaua…

Miss World Romania 2024, apariție de infarct in India. Cum a aparut pe scena frumoasa profesoara

09:50, 29.02.2024 - Romania este reprezentata de Ada Maria Ileana la Miss World 2024, o tanara de 26, care a avut o apariție de infarct in India, acolo unde se desfașoara competiția intre cele mai frumoase femei din lume.

O candela a facut scrum casa parohiala de la biserica Precista Veche din Piatra Neamt

17:15, 24.02.2024 - Interventia pompierilor militari de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava“ din Neamț au reusit sa limiteze proportiile dezastrului, dar imobilul nu mai poate fi folosit. In pericol a fost si un bloc de locuințe.


Ce parere ai despre aceasta stire?