Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anuntul facut cu putin timp in urma de ELENA GHEORGHE despre PAVEL BARTOS! E ceea ce multi banuiau

Publicat:

Indragita artista pare sa aiba programul plin in ultima vreme, iar din cate se pare, aceasta face parte acum din „brigada” cantaretilor din show-ul „Festigal”. Asa se face ca in culisele respectivului spectacol, s-a intalnit cu nimeni altul decat , scrie cancan.ro. Imediat ce au dat nas in nas, acestia au decis sa isi faca un selfie, iar poza a ajuns rapid pe retelele sociale, insotita si de un anunt, venit din partea cantaretei. „Cel mai simpatic din galaxie“, a scris in dreptul imaginii pe care a postat-o pe Instagram.

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rasturnare de situație cu Ucraina in NATO. SUA a facut anunțul șoc

15:20, 05.04.2024 - In timp ce de la Moscova, purtatorul de cuvant al lui Putin declara ca exista un iminent razboi intre NATO și Rusia, Secretarul de stat Anthony Blinken anunța o rasturnare de situație cu Ucraina in NATO, inclusiv creșterea sprijinului SUA in efortul ucrainean de razboi. Anthony Blinken anunța o rasturnare…

Reacția Meta, imediat dupa ce serviciile sale Facebook și Instagram au fost afectate de o intrerupere globala

20:00, 05.03.2024 - Facebook și Instagram (dar și Threads, de asemenea afectata) au revenit online dupa o intrerupere care a durat aproximativ doua ore. Problema de marți amintește de o intreruperea similara a Meta care a avut loc in 2021, potrivit The Verge.

Iris Apfel, supranumita „starleta geriatrica”, un icon al modei new-yorkeze, a murit la 102 ani

09:00, 02.03.2024 - Zi trista in lumea modei din New York, odata cu vestea trecerii in neființa a unei figuri emblematice. Excentrica Iris Apfel a murit vineri, la venerabila varsta de 102 ani. Anunțul trist a fost facut de contul ei oficial de pe rețeaua de socializare Instagram, conform AFP.

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

18:25, 23.02.2024 - Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini induioșatoare pe contul personal de Instagram cu micuța lor.

Zeljko Kopic, filmat de fiul sau imediat dupa ce a batut campioana: ce a postat Vito

00:41, 13.02.2024 - Dinamo s-a impus in deplasarea cu Farul, scor 2-0. Zeljko Kopic, antrenorul „cainilor”, a fost incurajat din tribune de fiul sau, Vito. Tanarul a filmat momentele de final ale meciului, suprinzandu-l pe tatal sau chiar cand se bucura, și a postat imaginile pe Instagram: Vito Kopic a mers și pe Arena…

Rețeta de ciorba cu cartofi și afumatura a lui chef Florin Dumitrescu: „Puneți la calit legumele in puțin ulei, dar nu le rumeniți”

23:50, 11.02.2024 - Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucatari de la noi din țara. Cunoscutul bucatar este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde pastreaza legatura cu urmaritorii sai din mediul online, impartașind cu aceștia cele mai gustoase rețete. De data aceasta, chef…

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, reacție dura dupa ce ea și Sergiu au fost criticați pentru ca s-au desparțit: „V-am rugat sa nu jigniți”. Inca soțul ei și-a inchis contul de Instagram / FOTO

16:20, 11.02.2024 - Anunțul desparțirii dintre Madi și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, a starnit o mulțime de reacții. Dupa ce fostul concurent a confirmat separarea, și tanara a avut o prima reacție. Doar ca, intre timp, s-ar fi trezit cu o mulțime de comentarii negative.


Ce parere ai despre aceasta stire?