Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț-bombă în Italia! Ultimatum pentru antrenorul unui „colos”

Publicat:

(56 de ani), antrenorul lui Juventus, este pe picior de plecare de la „”. Anunțul vine chiar inaintea meciului cu Lazio de marți, de pe teren propriu, din semifinalele . Tuttosport, ziarul de casa al lui Juve, anunța faptul ca șefii clubului iau in considerare schimbarea antrenorului dupa rezultatele inregistrate in ultima perioada. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Juventus, in finala Cupei Italiei, deși a pierdut meciul cu Lazio

09:15, 24.04.2024 - Juventus a obținut marți calificarea in finala Cupei Italiei, cu toate ca a fost invinsa, scor 2-1, de Lazio. Cum in manșat tur „Batrana Doamna” se impusese la doua goluri diferența, trupa lui Max Allegri a facut pasul spre ultimul act al competiției.

Coppa Italia: Lazio vs Juventus - „Batrana Doamna”, prima sansa la finala

08:55, 23.04.2024 - Lazio - Juventus, meci contand pentru mansa a doua a semifinalelor din Cupa Italiei, este programat, marti, 23 aprilie, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico din Roma, si va fi transmis in direct de Prima Sport 1.

Mijlocasul Guendouzi, in lotul lui Lazio pentru returul cu Juventus din semifinalele Cupei Italiei

17:55, 22.04.2024 - Internationalul francez Matteo Guendouzi a revenit marti in lotul convocat de antrenorul lui Lazio, Igor Tudor, pentru mansa secunda a semifinalelor Cupei Italiei impotriva lui Juventus, de marti seara, scrie AFP.

Allegri rabufnește la adresa directorilor de la Juventus. Detalii despre confruntarea din vestiar

14:06, 09.04.2024 - Publicațiile italiene Tuttosport și Il Corriere dello Sport susțin ca Massimiliano Allegri s-a infuriat pe jucatorii lui Juventus dupa victoria cu 1-0 cu Fiorentina de duminica. Potrivit unor informații, au fost implicați și directori ai clubului, potrivit medifax.

Juventus, la un pas sa semneze liber de contract simbolul unei formații importante din Serie A

13:11, 09.04.2024 - Juventus este foarte aproape sa realizeze aducerea lui Felipe Anderson (30 de ani), unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Lazio din ultimii ani, in calitate de jucator liber de contract. Fabrizio Romano, jurnalist italian specializat in transferuri, a confirmat, prin intermediul rețelelor…

Cupa Italiei: Juventus vs Lazio - Ora revansei pentru „Batrana Doamna”

10:30, 02.04.2024 - Juventus - Lazio, meci contand pentru prima mansa a semifinalelor din Cupa Italiei, este programat, marti, 2 aprilie, de la ora 22:00, pe Allianz Stadium din Torino, si va fi transmis in direct de Prima Sport 1.

Anunțul zilei din Italia: „Juventus e interesata de Dennis Man”

16:30, 24.03.2024 - Dennis Man (25 de ani), extrema dreapta de la Parma, ar fi pe lista lui Juventus. Man are un sezon de excepție și a astra atenția unor cluburi mai mari decat Parma. Printre ele se afla și Juventus, anunța site-ul jmania.it, specializat in echipa torineza. Dennis Man, pe radarul lui Juventus „Parma lucreaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?