Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM. România va fi lovită de un val de aer polar. Ce temperaturi se vor înregistra și care sunt zonele vizate

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a transmis un anunț pentru țara noastra, care ii avertizeaza pe oameni despre un val polar care va lovi Romania. Iata care sunt temperaturile maxime care se vor intregistra, dar și ce zone ale țarii sunt vizate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu de canicula și cod galben de furtuna in Romania. Care sunt zonele vizate / FOTO

11:00, 09.06.2024 - In aceasta dimineața, cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis mai multe alerte meteo. Care sunt zonele vizate de codul potocaliu de canicula și de codul galben de furtuna.

Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu și cod galben de furtuni puternice in Romania. Care sunt zonele vizate / FOTO

11:45, 03.06.2024 - Anunț de ultima ora al specialiștilor Administrației de Meteorologie! In urma cu puțin timp au fost emise doua coduri de furtuni extrem de puternice, unul portocaliu și altul galben. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora va ramane in vigoare atenționarea.

Anunț ANM de ultima ora! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in zeci de localitați din Romania. Care sunt zonele vizate / FOTO

19:55, 29.05.2024 - Anunț de ultima ora al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Cu puțin timp in urma a fost emisa o atenționare cod galben de vreme rea pentru zeci de localitați din Romania. Pana cand este valabila avertizarea și care sunt localitațile vizate.

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:30, 08.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Pentru mai multe zone din țara a fost emis un cod galben de vreme rea. Pana cand este valabila atenționarea și ce județe sunt vizate.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:50, 04.05.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben pentru intensificari de vant. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de grindina și vijelii puternice in Romania. Care sunt zonele vizate

07:10, 25.04.2024 - Anunț de ultima ora al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Cu puțin timp in urma a fost emisa o atenționare cod galben de vijelii și grindina. Avertizarea este valabila astazi, 25 aprilie, pentru mai multe regiuni ale țarii.

O noua depunere de praf saharian, in aceasta noapte, in Romania. Zonele vizate

12:40, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o noua avertizare de ultima ora! Este vorba despre un comunicat cu privire la norul de praf saharian care se afla deasupra Romaniei. Iata care sunt zonele vizate de anunțul specialiștilor!

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!


Ce parere ai despre aceasta stire?