Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM! Furtuni în mai multe zone din țară. Specialiștii au emis atenționări Cod galben și portocaliu de vreme rea

Publicat:

Furtunile și ploile abundente sunt prezente și astazi in Romania. Meteorologii ANM au emis noi atenționari Cod galben și Cod portocaliu de vreme rea, pentru ziua de sambata. Mai multe zone sunt vizate de aceste noi avertizari.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu de canicula și cod galben de furtuna in Romania. Care sunt zonele vizate / FOTO

11:00, 09.06.2024 - In aceasta dimineața, cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis mai multe alerte meteo. Care sunt zonele vizate de codul potocaliu de canicula și de codul galben de furtuna.

Alerta ANM! Jumatate din Romania intra sub cod galben și portocaliu de canicula. Se anunța temperaturi de 37 de grade

12:15, 08.06.2024 - Este alerta in Romania! Meteorologii au venit cu un anunț de ultim moment. Au fost emise doua coduri, unul portocaliu și unul galben, de canicula, valabil pentru jumatate de țara. Se vor inregistra temperaturi chiar și de 37 de grade. Iata in ce zone este valabil și pana cand ramane in vigoare!

Anunț ANM de ultima ora! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in zeci de localitați din Romania. Care sunt zonele vizate / FOTO

19:55, 29.05.2024 - Anunț de ultima ora al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Cu puțin timp in urma a fost emisa o atenționare cod galben de vreme rea pentru zeci de localitați din Romania. Pana cand este valabila avertizarea și care sunt localitațile vizate.

Risc de inundații in Romania. Este cod galben in șase județe ale Romaniei

21:31, 25.05.2024 - Vreme rea in Romania, deși meteorologii au anunțat temperaturi extrem de ridicate in majoritatea regiunilor. Hidrologii au emis o avertizare importanta, conform careia este risc crescut de inundații. Conform specialiștilor, șase județe ale țarii se afla sub cod galben. Risc de inundații in țara Specialiștii…

Anunț de ultima ora al hidrologilor! Cod galben de inundatii in mai multe județe din Romania 

09:05, 22.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod galben de viituri ce vizeaza rauri din trei județe. Care sunt zonele vizate.

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:30, 08.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Pentru mai multe zone din țara a fost emis un cod galben de vreme rea. Pana cand este valabila atenționarea și ce județe sunt vizate.

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!


Ce parere ai despre aceasta stire?