Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM. Cod galben de fenomene periculoase în România! Precipitații mixte, ceață și polei

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis un cod galben de fenomene periculoase in Romania! Vor fi precipitații mixte, ceața și polei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.

Anunț ANM de ultima ora! Val de aer tropical peste Romania. Temperaturi caniculare

13:36, 04.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca Romania va fi cuprinsa de un val de aer tropical. Temperaturi caniculare in țara noastra.

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de ceata si vant puternic. Lista localitatior vizate

08:55, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de duminica, 4 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata si vant puternic. Iata lista localitatilor din tara vizate!

Anunț ANM! Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore

22:50, 01.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de joi, 1 februarie 2024, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore. Ița zonele vizate de avertizarea meteorologilor!

Anunț ANM de ultim moment! Fenomene meteo periculoase imediate. Care sunt zonele vizate

07:40, 31.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare de fenomene meteo periculoase imediate. Sunt vizate mai multe zone din țara.

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de ceața densa in mai multe localitați din țara

08:30, 30.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de marți, 30 ianuarie 2024, o avertizare Cod galben de ceața densa in mai multe localitați din țara! Iata lista zonelor afectate!


Ce parere ai despre aceasta stire?