Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anul femeilor: topul Forbes al celor mai profitabili actori de la Hollywood din 2013

Publicat:

Topul Forbes al celor mai profitabili actori compara salariile primite de vedetele hollywoodiene cu incasarile obtinute de filmele in care acestea au jucat roluri principale in 2013, informeaza contactmusic.com.

Potrivit editorilor revistei Forbes, 2013 a fost un an al femeilor din acest punct de vedere, intrucat primele patru pozitii din acest top sunt ocupate de actrite.

Emma Stone ocupa prima pozitie in clasamentul Forbes al celor mai profitabili actori de la Hollywood, intrucat filmele in care a jucat in acest an au generat venituri de 80,7 dolari pentru fiecare dolar care…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Johnson & Johnson, acord de 700 de milioane de dolari in investigatia privind pudra de talc a statelor americane

11:00, 12.06.2024 - Johnson & Johnson a fost de acord sa plateasca 700 de milioane de dolari pentru a solutiona o investigatie a 42 de state din SUA si Washington, D.C. privind comercializarea pudrei pentru copii si a altor produse care contineau talc, transmite Reuters.

Turcia impune o taxa vamala de minim 7.000 de dolari pentru fiecare mașina importata din China

14:45, 08.06.2024 - Turcia a decis sa impuna taxe vamale suplimentare de 40% pentru toate vehiculele importate din China, in incercarea de a limita importurile si a reduce deficitul de cont curent, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Raiffeisen Bank oprește plațile in dolari pentru clienții sai din Rusia

14:20, 29.05.2024 - Subsidiara din Rusia a grupului bancar austriac Raiffeisen Bank International a anuntat miercuri ca platile initiate in dolari nu vor mai fi disponibile incepand din data de 10 iunie, invocand modificarea cerintelor bancilor corespondente, transmite agenția Reuters, citata de Agerpres.

Administratia Biden creste tarifele pentru importuri din China de 18 miliarde de dolari

20:50, 14.05.2024 - Administratia Biden a anuntat marti noi tarife, mai mari, pentru importuri din China in valoare de 18 miliarde de dolari, explicand ca majorarile sunt necesare pentru a proteja industriile americane de concurenta neloiala, transmite Reuters, potrivit news.ro.

UE se imprumuta de la Banca Modiala pentru Ucraina: Se face o investiție de 1,9 miliarde de dolari

19:45, 22.04.2024 - International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii a Bancii Mondiale, se asteapta ca in urmatoarele 18 luni sa finanteze proiecte din Ucraina cu 1,9 miliarde de dolari, a declarat luni pentru Reuters un oficial din cadrul acestei organizatii.

OMS anunta o probabila extindere a alertei cu privire la un sirop de tuse pediatric. Substanta corelata cu moartea a zeci de copii

17:20, 19.04.2024 - Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca este probabil sa extinda avertizarea cu privire la siropul de tuse pediatric Benylin, produs de Johnson & Johnson dintr-un lot descoperit in Nigeria in cursul saptamanii trecute, transmite vineri Reuters, citata de Agerpres.

Polonia: Autoritatea pentru concurenta a amendat Amazon cu 7,8 milioane de dolari

10:16, 29.03.2024 - Autoritatea pentru concurenta din Polonia (UOKiK) a amendat compania americana Amazon cu 31 de milioane de zloti (7,8 milioane de dolari) pentru ca a indus in eroare clientii in privinta disponibilitatii produselor si a datelor de livrare, transmite Reuters, informeaza AGERPRES . UOKiK a precizat ca…

Preturile petrolului au fost afectate negativ dupa o decizie a Rezervei Federale a SUA

06:55, 21.03.2024 - Preturile petrolului au scazut miercuri cu peste 1,5%, dupa ce Rezerva Federala a SUA a lasat neschimbata dobanda de referinta, iar preocuparile privind cererea au continuat sa influenteze piata, transmite Reuters, citat de news.ro. Contractele futures pentru titeiul Brent pentru luna mai au scazut…


Ce parere ai despre aceasta stire?