Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antrenorul echipei Sheriff Tiraspol, Iurii Vernidub, s-a întors în Ucraina și s-a înrolat în armată

Publicat:

a ramas fara antrenor chiar inainte sa inceapa partea a doua campionatului. Cu o zi inaintea meciului cu din cadrul Diviziei Naționale, presa din Ucraina a publicat poze cu in uniforma militara.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Romania, in genunchi in fața fetelor care au intors spatele echipei: anomalia care „pateaza“ victoria cu Ucraina

07:15, 16.04.2024 - Romania s-a calificat, in premiera, pentru Billie Jean King Cup Finals (12-17 noiembrie, Sevilla) pe munca și determinarea cuplului Ana Bogdan – Jaqueline Cristian. Șeful federației, George Cosac, e insa cu gandul la readucerea in lot a unor jucatoare care au refuzat sistematic convocarea.

Ucraina anunța ca situația de pe frontul de est „s-a deteriorat”. Armata rusa și-a intensificat ofensiva

12:35, 13.04.2024 - Situatia de pe frontul de Est s-a „deteriorat considerabil in cursul ultimelor zile”, a afirmat sambata seful statului major ucrainean Oleksandr Sirski, care a vorbit despre o „intensificare” a ofensivei armatei ruse, care incearca sa avanseze in special in directia Ceasiv Iar, relateaza AFP, citata…

Mercenari britanici angajați in armata lui Putin. Englezii ii fac tradatori și cer sa fie trimiși in pușcarie

10:05, 27.03.2024 - Doi englezi, un mercenar fara slujba și un fost membru al Frontului Național, au fost numiți „o rușine absoluta” dupa ce au devenit primii britanici cunoscuți care lupta pentru Rusia in Ucraina.

Armata rusa, obligata sa deturneze trupe de pe linia frontului ucrainean pentru a proteja teritoriul rusesc atacat de voluntari anti-Putin

14:15, 21.03.2024 - Ministerul rus al Apararii a fost forțat sa retraga unitațile militare de pe linia frontului pentru a proteja Belgorod in apropierea graniței cu Ucraina, care a fost atacat de voluntari ruși din Corpul de Voluntari Rusi (RDK), Legiunea Rusia Libera (LSR) și Batalionul Siberian.

Șeful Statului Major al infanteriei franceze face cea mai agresiva amenințare impotriva Rusiei: 'Armata noastra se pregateste de angajamentele cele mai dure'

17:25, 19.03.2024 - Armata terestra franceza se pregateste de angajamentele "cele mai dure", a declarat marti seful Statului Major al infanteriei, Pierre Schill, in timp ce duelurile verbale se intensifica in ultimele luni intre Paris si Moscova, la peste doi ani dupa declansarea invaziei ruse in Ucraina, relateaza France…

Ucraina pregatește un val de roboți impotriva invadatorilor ruși

18:45, 14.03.2024 - Armata ucraineana se pregatește sa introduca in lupta un val de roboți militari tereștri pentru a depași dificultațile de a atrage noi recruți, relateaza Forbes intr-o prezentare a noilor tehnologii care urmeaza sa apara pe campul de lupta din țara vecina.

Un ucrainean in varsta marturisește cu lacrimi in ochi de ce s-a inrolat in armata: fiul sau a murit pe front. „Am plecat la razboi”

10:15, 20.02.2024 - Marturia unui soldat ucrainean in varsta a starnit un val de emoție pe rețelele sociale. Barbatul a declarat, cu lacrimi in ochi, ca a plecat pe front dupa ce fiul sau a fost ucis in razboiul declanșat de Rusia in Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?