Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antonescu: Şocurile din economia mondială se vor repercuta nefast şi asupra României.

Publicat:

Presedintele PNL, , a declarat, luni, ca socurile din economia mondiala se vor repercuta nefast si asupra Romaniei, care este in continuare fragilizata de guvernanti, dar si de diminuarea exporturilor pe piete care se contracta si de puterea de cumparare redusa, scrie Mediafax. "Nu putem sa fim relaxati contrapunand imaginea unui Obama ingrijorat, ba chiar la stramtoare, imaginea unei economii americane care, pentru prima data in istorie, scade in rating si imaginea unui ...

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele PNL Cluj Daniel Buda, dupa primele rezultate ale alegerilor: ,,Vom munci neincetat pentru a indeplini promisiunile facute”

08:25, 10.06.2024 - Președintele PNL Cluj, Daniel Buda a facut primele declarații dupa alegerile locale și europarlamentare organizate ieri. Rezultatele inițiale ii arata invingatori pe Alin Tișe și Emil Boc, ambii membrii PNL Cluj. De asemenea, acesta le-a mulțumit alegatorilor pentru voturi, fiind prezent pe listele…

VIDEO: Cei mai performanți aleși locali liberali il susțin pe Mircea Fechet pentru șefia Consiliului Județean Bacau

18:06, 05.06.2024 - In ultima saptamana de campanie, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Bacau, ministrul Mircea Fechet, a primit susținerea a doi dintre cei mai importanți lideri ai PNL. Președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan și primarul Cluj-Napoca, Emil Boc, sunt considerați doi dintre cei mai performanți…

VIDEO Nicolae Ciuca cere ca toate administrațiile, inclusiv cele ale PSD, sa invețe de la Cluj: Daca vrei sa fii util, ia exemplul Alin Tișe-Boc Emil

11:55, 18.05.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a spus, sambata, la Cluj-Napoca, ca toata lumea ar trebui sa invețe administrație de la Alin Tișe și Emil Boc, inclusiv administrațiile partenerilor de guvernare de la PSD."Veneam și neinvitat.

Drula: Cea mai mare minciuna pe care o tot repeta Marcel Ciolacu e ca 'economia merge bine'

17:00, 15.05.2024 - Presedintele USR, Catalin Drula, il acuza pe premierul Marcel Ciolacu de faptul ca "minte" in privinta situatiei economice a tarii, in contextul in care Romania are "cea mai mare inflatie" din Europa, iar deficitul a ajuns la 3,3% din PIB.

Putin continua pe mana lui Mihail Misustin - Cine este tehnocratul care ține pe linia de plutire economia Rusiei

11:20, 10.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a propus vineri reconfirmarea in functie a premierului Mihail Misustin, un tehnocrat care l-a ajutat sa treaca peste razboiul din Ucraina si peste provocarile economice generate de sanctiunile occidentale impuse dupa invazia Moscovei, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Vladimir Putin a lansat o oferta de dialog Occidentului dar nu renunța la o noua ordine mondiala

15:55, 07.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a lansat marti o oferta de dialog Occidentului in materie de securitate si stabilitate strategica, dar a pledat pentru crearea unei noi ordini mondiale, dupa ce a fost investit pentru al cincilea mandat la Kremlin, relateaza agentia EFE, potrivit Agerpres.

Economist FMI prezinta 'setul de stiri bune' despre economia mondiala

17:40, 18.04.2024 - Unul dintre cei mai importanti economisti ai Fondului Monetar International a semnalat un risc redus de recesiune globala, in ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitica, relateaza CNBC, conform News.ro.

FMI: Economia mondiala va creste cu 3,2% in pana in 2025 insa riscurile provocate de inflatie se mentin

17:45, 16.04.2024 - Economia mondiala ar urma sa inregistreze inca un an de crestere lenta, dar constanta, pe fondul avansului SUA, al dificultatilor provocate de inflatia ridicata si al efectelor cauzate de razboaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?