Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antisemitismul a fost amplificat de pandemia de COVID-19 și de războiul Rusiei în Ucraina (Raport UE)

Publicat:

Dezinformarea si ura fata de evrei au „luat amploare” in special pe Internet de la inceputul invaziei ruse in Ucraina, agravand deja un proces declansat de pandemia de COVID-19, avertizeaza intr-un raport publicat joi, care subliniaza ca datele insuficiente ingreuneaza combaterea acestui flagel social, potrivit EFE si AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presedintele Chinei s-a intalnit la Paris cu omologul sau francez si cu presedinta Comisiei Europene

07:40, 07.05.2024 - Razboiul din Ucraina si relatiile economice dintre Uniunea Europeana si China au fost subiectele centrale ale convorbirilor de la Paris dintre presedintele Emmanuel Macron, presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen si liderul chinez, Xi Jinping, aflat in vizita in Franta. Uniunea Europeana…

Ce arme poate primi Ucraina prin pachetul de ajutor de 61 de miliarde de dolari al SUA și cum poate fi schimbat razboiul cu Rusia (BBC)

17:05, 22.04.2024 - Pachetul de ajutor militar de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina a fost aprobat de Congresul SUA și ar putea fi semnat in cateva zile. O analiza BBC detaliaza ce arme ar putea primi ucrainenii și ce diferența ar putea face pe front in incercarea de a opri armata Rusiei sa avanseze.

CIA avertizeaza ca Ucraina va pierde razboiul anul acesta, daca SUA nu ii vor trimite noi ajutoare militare

10:45, 19.04.2024 - Directorul Agentiei Centrale de Informatii (CIA), William Burns, a avertizat joi ca Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului 2024 daca Statele Unite nu ii vor furniza in continuare ajutor militar, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Șeful AIEA face apel ca atacurile asupra centralei din Zaporojie sa inceteze: Suntem intr-un punct de cotitura in razboiul din Ucraina

20:25, 11.04.2024 - Atacurile cu drone asupra centralei nucleare Zaporojie din sudul Ucrainei, aflata sub controlul Rusiei, reprezinta un „punct de cotitura” in razboiul din Ucraina si trebuie sa inceteze, a declarat joi Rafael Grossi, seful organizatiei de supraveghere nucleara a ONU, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 

UE inarmeaza Republica Moldova pe fondul temerilor ca razboiul s-ar putea raspandi in Moldova prin Transnistria

02:30, 11.04.2024 - Uniunea Europeana intenționeaza sa acorde un ajutor militar letal Moldovei, a declarat ambasadorul UE in Moldova, Janis Mazeiks, reporterilor la Chișinau pe 10 aprilie, noteaza Kyiv Independent.Moldova, ca și vecina sa Ucraina, este o țara candidata la UE.

Ucraina asteapta anul acesta aproximativ 16 miliarde de euro de la Uniunea Europeana, anunta premierul Smihal: „Ucraina va avea resursele necesare pentru a lupta si a invinge”

20:15, 08.03.2024 - Ucraina va primi 6 miliarde de euro de la Uniunea Europeana in urmatoarele doua luni, iar pana la sfarsitul anului suma totala ar putea ajunge la 16 miliarde de euro, a declarat vineri premierul Denis Smihal, relateaza Reuters, citat de News.ro.Guvernul se asteapta sa primeasca 4,5 miliarde de euro…

Razboiul spionilor. Cum ii ajuta CIA pe ucraineni impotriva „tarului” de la Kremlin

10:05, 26.02.2024 - Agenția Centrala de Informații a SUA (CIA) sustine 12 baze secrete in Ucraina, amplasate strategic de-a lungul graniței cu Rusia, potrivit unui amplu reportaj al publicatiei The New York Times. Aceasta rețea impresionanta subliniaza angajamentul SUA in sprijinul sau acordat Ucrainei impotriva agresiunii…

Razboi in Ucraina, ziua 728. Uniunea Europeana aproba al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei la doi ani de la razboiul din Ucraina

14:35, 21.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 728. ​​​​​​​Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca trupele ruse isi vor continua ofensiva cu obiectivul de a inainta mai adanc in interiorul Ucrainei, dupa ce au cucerit orasul Avdiivka.


Ce parere ai despre aceasta stire?