Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANSA interzice vânzarea puilor de pasare din cauza gripei aviare din regiune (DOC)

Publicat:

ANSA interzice vanzarea puilor de pasare, in contextul in care un puternic focar de gripa aviara face ravagii in aceasta perioada pe intreg continentul european, inclusiv un focar fiind activ și in nordul țarii.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Unde a fost inregistrat primul caz de moarte a unei morse din cauza gripei aviare aviara

19:35, 30.04.2024 - Primul caz de moarte a unei morse din cauza gripei aviare a fost inregistrat pe una dintre insulele arctice ale Norvegiei, a anunțat un cercetator, scrie The Guardian. Morsa a fost gasita anul trecut pe insula Hopen din arhipelagul Svalbard, a declarat pentru AFP Christian Lydersen, de la Institutul…

De teama gripei aviare, crescatorii de vaci din SUA interzic accesul vizitatorilor si taie copacii

14:50, 11.04.2024 - Crescatorii de vaci din SUA si-au inmultit masurile de aparare pentru a incerca sa opreasca raspandirea gripei aviare: interzicand accesul vizitatorilor, doborand copacii si dezinfectand vehiculele.

Oamenii nu au imunitate la virusul gripei aviare. EFSA avertizeaza asupra apariției unei pandemii

19:55, 03.04.2024 - Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA) a avertizat miercuri cu privire la o pandemie de gripa aviara daca virusul devine transmisibil intre oameni, deoarece acestia nu au imunitate la virus, relateaza Reuters.

A fost promulgata legea prin care se interzice vanzarea bauturilor energizante catre minori

17:21, 11.03.2024 - Proiectul de lege pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului de bauturi energizante de catre populație, prin care minorii nu vor mai putea cumpara astfel de bauturi, a fost promulgata luni de catre președintele Klaus Iohannis.

Alerta in raionul Orhei, din cauza gripei aviare: Autoritatile au instituit zone de protecție si vin cu atenționari catre populatie

20:46, 28.02.2024 - Comisia pentru Situații Excepționale a fost intrunita, in regim de urgența, pentru aprobarea planurilor de masuri pentru combaterea și eradicarea focarului de gripa aviara depistat in raionul Orhei.

Stellantis doreste respectarea obiectivului UE de a interzice vanzarea de automobile noi echipate cu motoare pe benzina si motorina incepand din 2035

12:40, 25.02.2024 - Stellantis doreste respectarea obiectivului UE de a interzice vanzarea de automobile noi echipate cu motoare pe benzina si motorina incepand din 2035, in beneficiul vehiculelor electrice (EV), a afirmat directorul general Carlos Tavares, intr-un interviu acordat sambata publicatiei germane Welt, transmite…

Sute de pasari, sacrificate in țara, din cauza gripei aviare: Cate focare au fost depistate, in ultima saptamana

19:50, 19.02.2024 - Agenția Naționala pentru Siguranța alimentelor anunța ca in perioada 09.02.2024 - 16.02.2024 pe teritoriul Republicii Moldova au fost inregistrate 4 focare de gripa aviara inalt patogena.

Transporturile de oua si carne de pasare, verificate din cauza gripei aviare din Ungaria

11:01, 19.02.2024 - Autoritatile din Arad instituie filtre pe toate drumurile din zona de frontiera cu Ungaria, pentru a verifica transporturile de oua, carne si pasari vii, pe fondul evolutiei unor focare de gripa aviara in tara vecina.


Ce parere ai despre aceasta stire?