Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANRE: Preţul mic la energia electrică nu-i motivează pe români să consume mai puţin. Dar preţurile vor creşte

Publicat:

Romanii nu sunt interesati sa consume mai putina energie electrica, pentru ca, deocamdata, pretul acesteia este reglementat, dar perioada cand tariful platit de consumatori va fi mai mare, este o chestiune de timp, a spus Zoltan Nagy-Bege, vicepresedinte al de Reglementare in Energie (ANRE).

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prețurile platite pentru energia electrica și gazele naturale de catre romani, printre cele mai mici din Uniunea Europeana. O noua confirmare de la Eurostat

23:56, 29.04.2024 - Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile platite pentru energie electrica și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici din cadrul Uniunii Europene (UE). Romania a avut in a doua jumatate a anului 2023 al treilea cel mai mic preț platit de populație pentru gaze naturale și al…

Burduja: romanii platesc printre cele mai mici prețuri la energie din Uniunea Europeana

17:25, 26.04.2024 - Prețurile platite pentru energia electrica și gazele naturale de catre romani, printre cele mai mici din Uniunea Europeana, susține ministrul Sebastian Burduja. Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile platite pentru energie electrica și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici…

Eurostat: Pretul pentru energie in Romania, printre cele mai mici din UE

16:25, 26.04.2024 - Preturile platite pentru energia electrica si gazele naturale de catre romani sunt printre cele mai mici din Uniunea Europeana, arata Eurostat.Eurostat a publicat statistica cu privire la preturile platite pentru energie electrica si gaze naturale de consumatorii casnici si non casnici din cadrul Uniunii…

​​​​​​​ANRE a micșorat prețurile pentru energia electrica  

11:36, 19.03.2024 - Astazi, 19 martie 2024, in cadrul ședinței publice, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a aprobat prețurile reglementate (fara TVA) pentru furnizarea energiei electrice de catre S.A. „Furnizarea Energiei Electrice Nord”, diferențiate in funcție de…

Un nou scandal in piața de energie. Romanii care ar putea fi nevoiți sa instaleze un contor suplimentar pentru a se racorda la rețeaua electrica

12:35, 11.03.2024 - Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) conditioneaza racordarea prosumatorilor la reteaua de energie electrica de instalarea unui contor suplimentar fata de cel instalat la limita proprietatii, iar in acest fel reglementatorul iroseste 100 milioane de euro, avertizeaza Asociatia…

ANRE a aprobat tarifele fixe și prețurile plafon la energia electrica produsa din surse regenerabile: Vezi care sunt acestea și cand intra in vigoare

17:05, 28.02.2024 - Agenția Naționala de Reglementare in Energetica a aprobat, in cadrul ședinței de astazi, tarifele fixe și prețurile plafon la energia electrica produsa din surse regenerabile de energie. Hotararile vor intra in vigoare la 1 martie 2024.

Guvernul pregatește o taxa pentru cei care folosesc energia solara

22:31, 20.02.2024 - Organizațiile neguvernamentale din Romania transmit un semnal de alarma cu privire la pregatirile Autoritații Naționale de Reglementare in Energie (ANRE) pentru implementarea unui sistem de taxare pentru producatorii de energie electrica care utilizeaza panouri solare pentru a vinde surplusul in sistemul…

Cu cat au crescut prețurile la cele mai importante produse alimentare din 2019. Ce este gresit cand ni se spune ca romanii nu au cum sa simta o mare diferența in portofele deoarece salariul minim a crescut si el?

10:00, 19.02.2024 - Mancam produse alimentare mai scumpe, in medie, cu 43% fața de 2019 cand nu aveam nici pandemie, nici criza energetica și nici razboi. Dintre produsele alimentare care nu ar fi trebuit sa mențina scumpiri mari sunt cele de panificație. Prețul painii a crescut cu peste 52%, arata cifrele Institutului…


Ce parere ai despre aceasta stire?