Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANRE nu poate interveni direct în procesul de formare a prețurilor la produsele petroliere

Publicat:

Fluctuațiile pe piețele și bursele internaționale atesta o creștere continua a prețurilor la petrol și produsele petroliere derivate, fapt care influențeaza conjunctura prețurilor de pe piața interna. Drept urmare a ultimelor evoluții pe piața produselor petroliere, Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) constata o abordare subiectiva și neargumentata, prezenta in spațiul public in raport cu roulul și atribuțiile funcționale ale Agenției la subiectul dat.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Scumpiri la benzina și ieftiniri la motorina: Ce prețuri anunța ANRE pentru maine la pompa

12:15, 18.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru maine, 19 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 2 bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu noua bani mai puțin.

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

12:35, 02.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 3 aprilie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 7 bani.

Prețul la carburanti o ia in sus: ANRE explica de ce sunt influențate scumpirile

11:45, 20.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețuri și mai mari la carburanți pentru maine, 21 martie. Totodata, responsabilii vin cu explicații avand in vedere scumpirile, dupa trei saptamani de stabilitate a prețurilor la benzina și de scadere a prețurilor la motorina.

Motorina, mai ieftina in weekend: Ce prețuri a afișat ANRE la inceput de primavara

12:05, 01.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarele zile. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 12 bani, iar prețul la benzina va fi mai scump cu un ban.

ANRE clarifica unele afirmații in spațiul mediatic cu referire la stabilirea prețurilor pentru gaz

12:56, 21.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) va clarifica unele afirmații aparute in spațiul mediatic, cu referire la stabilirea prețurilor reglementate pentru gazele naturale. 1. Prețurile scad spre sezonul cald și cresc spre sezonul rece. ANRE precizeaza ca prețurile reglementate pentru…

Oficial! Gazul se ieftinește

11:25, 21.02.2024 - Veste buna pentru consumatorii casnici. Gazul se ieftinește cu peste 3 lei și 59 de ani. Astfel, odata cu micșorarea tarifului vom achita 14 lei și 47 de bani pentru un metru cub de gaz. Decizia a fost luata de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), in cadrul ședinței de astazi.…

ANRE va examina astazi cererea Moldovagaz de revizuire a tarifului la gaz

09:55, 21.02.2024 - Gazul s-ar putea ieftini cu peste 3 lei, ajungind la 14 lei și 47 de bani cu TVA. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) va examina astazi, 21 februarie, solicitarea Moldovagaz privind ajustarea prețurilor. Pe linga cererea de aprobare a prețurilor reglementate pentru gazele naturale,…

Weekend mai scump la pompa: Prețul motorinei creste cu 9 bani. Ce se intampla cu benzina

12:10, 09.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru acest weekend. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 7 bani, iar prețul motorinei crește cu 9 banuți.


Ce parere ai despre aceasta stire?