Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANRE, despre criza de motorină: Operatorii refuză să o vândă

Publicat:

Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) spune ca monitorizeaza atent situația de pe piața produselor petroliere din și vine cu mai multe precizari privind criza de motorina.

Astfel, Agenția comunica faptul ca, potrivit datelor statistice oficiale, in ultimele zile unii operatori au introdus in țara cantitați mari de motorina, dar refuza sa vanda acest tip de produs la stațiile de alimentare, transmite Știri.md.

Agenția noteaza ca, in conformitate cu datele preliminare, in perioada 01 – 22 iulie curent pe teritoriul , inclusiv…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prețul carburanților scade in continuare

10:55, 10.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta in continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendința care se reflecta fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova. In consecința, pe parcursul saptaminii curente benzina a scazut sub pragul de 26…

Mergeți la PECO in weekend: Prețurile la carburanți scad in urmatoarele trei zile

10:41, 10.05.2024 - Atenție, șoferi, nu faceți plinul astazi. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța ca atesta in continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendința care se reflecta fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova.

Ieftinirile la carburanți continua și dupa Paște: Cat va costa benzina și motorina, maine

12:45, 07.05.2024 - Ieftinirile la carburanți continua și dupa Paște. Asftel, conform prețurilor afișate de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), maine, 8 mai, șoferii vor plati cu 15 bani mai puțin pentru un litru de benzina, iar pentru cel de motorina - cu 11 bani.

ANRE anunța noi prețuri la carburanți. Cit va costa un litru de benzina și motorina

12:25, 07.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a stabilit prețurile maxime de referința pentru produsele petroliere principale de tip standard pentru miine, 8 mai, transmite Noi.md. Astfel, prețul unui litru de benzina A95 nu trebuie sa depașeasca 26,02 lei, iar cel pentru un litru de motorina…

Scumpiri la benzina și ieftiniri la motorina: Ce prețuri anunța ANRE pentru maine la pompa

12:15, 18.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru maine, 19 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 2 bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu noua bani mai puțin.

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

12:35, 02.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 3 aprilie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 7 bani.

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:36, 18.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 19 martie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 bani.

Motorina, mai ieftina in weekend: Ce prețuri a afișat ANRE la inceput de primavara

12:05, 01.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarele zile. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 12 bani, iar prețul la benzina va fi mai scump cu un ban.


Ce parere ai despre aceasta stire?