Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANM, anunț de ULTIMĂ ORĂ - România va fi cuprinsă de un VAL de FRIG

Publicat:

Temperaturile vor scadea semnificativ la nivelul intregii tari in perioada 19-21 martie si vor aparea si precipitatii predominant sub forma de ploaie, potrivit prognozei de specialitate pentru perioada 18 - 31 martie, publicata luni de de Meteorologie (ANM), scrie Agerpres.

Exceptand perioada 19 - 21 martie, in urmatoarele doua saptamani vremea va fi in general calda, valorile termice ajungand pana la 21 - 22 de grade Celsius.

Citește și: Protest la ICCJ in ziua in care ar fi trebuit sa fie audiat in dosarul DGASPC Teleorman

In Banat,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Temperaturile anunțate de meteorologi pentru perioada urmatoare. Unde va ploua

14:30, 22.04.2024 - Potrivit estimarilor emise de Administrația Naționala de Meteorologie, Romania se pregatește sa intampine o perioada caracterizata de condiții meteorologice variate. Prognoza pentru intervalul 22 aprilie - 5 mai 2024 aduce o diversitate de temperaturi, dar și precipitații.

Canicula in aprilie 2024. Unde va fi neobișnuit de cald in Romania, ANM a dat vestea momentului

20:10, 07.04.2024 - Vremea este neobișnuit de calda pentru aceasta perioada, spun specialiștii. Administrația Naționala de Meteorologie a emis prognoza actualizata pentru urmatoarea perioada. Vom avea parte de temperaturi de 30 de grade Celsius. Cum va fi vremea in aprilie Meteorologii de la ANM au spus ca temperaturile…

Anunț ANM de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade Celsius

19:10, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade in Celsius. Dupa episodul de iarna, urmeaza vreme frumoasa in țara noastra.

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.

Anunț ANM! Un nou val de ninsori va lovi Romania. Temperaturile vor scadea drastic

08:40, 09.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, o avertizare de val de ninsori in Romania. Temperaturile vor scadea drastic. Iata ce avertizare au transmis meteorologii!

Vremea pana pe 4 martie in Romania. Temperaturile cresc rapid, ce fenomene apar

00:01, 07.02.2024 - In timp ce primavara pare ca s-a instalat in unele zone din țara, cu temperaturi de aproape 20 de grade Celsius, specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Afla cum va fi vremea pana pe 4 martie in Romania. Prognoza meteo pentru…

Vremea se schimba. Vor fi diferențe de aproape 15 grade Celsius de la o zi la alta

18:10, 05.02.2024 - Temperaturile vor fi deosebit de ridicate saptamana aceasta, pentru perioada in care ne aflam, apoi, din 12 februarie, iarna se intoarce, potrivit prognozei pentru perioada 5-18 februarie, transmisa luni de Administrația Naționala de Meteorologie (ANM). In Maramures vremea va fi deosebit de calda in…

Temperaturi anormale in Romania: diferențe de aproape 20 de grade de la o zi la alta

14:25, 05.02.2024 - Temperaturile vor fi deosebit de ridicate saptamana aceasta, pentru perioada in care ne aflam, apoi, din 12 februarie, iarna se intoarce, potrivit prognozei pentru perioada 5 – 18 februarie, transmisa luni de Administrația Naționala de Meteorologie (ANM). In Banat, cu variatii in general usoare de la…


Ce parere ai despre aceasta stire?