Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angela Merkel avertizează că pandemia se va înrăutăți

Publicat:

Cancelarul german a declarat vineri ca este probabil ca pandemia de COVID-19 sa se agraveze in urmatoarele luni si ca viata nu va reveni la normal pana cand un vaccin care sa combata coronavirusul nu va fi disponibil. Merkel a afirmat ca guvernul ei va lucra in spiritul coeziunii sociale ca raspuns la pandemie, indemnand germanii sa nu isi lase garda jos in fata virusului. „Nu toate lucrurile vor fi la fel cum au fost &ici (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pericolul superbacterilor rezistente la medicamente. Pandemia de Covid ar putea parea „minora”, avertizeaza experții

17:35, 13.05.2024 - Pandemia de COVID-19 va parea „minora” in comparație cu amenințarea pe care o reprezinta pentru omenire creșterea numarului de superbacterii rezistente la medicamentele actuale, a avertizat prof. Dame Sally Davies, fostul medic șef al Angliei.

EXPERȚII AVERTIZEAZA Pandemia de Covid-19, o floare la ureche comparativ cu superbacteriile rezistente

11:15, 13.05.2024 - Expunerea la medicamente permite agenților patogeni sa dezvolte capacitați de rezistența, iar utilizarea excesiva a medicamentelor, cum ar fi antibioticele, accelereaza acest proces. The post EXPERȚII AVERTIZEAZA Pandemia de Covid-19, o floare la ureche comparativ cu superbacteriile rezistente first…

Olaf Scholz avertizeaza ca "democratia este amenintata", dupa atacul asupra eurodeputatului Matthias Ecke

07:10, 06.05.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a avertizat sambata ca "democratia este amenintata" de gesturi cum a fost atacul asupra eurodeputatului Matthias Ecke, agresat vineri seara la Dresda de necunoscuti, relateaza AFP.

Din China, Olaf Scholz avertizeaza Iranul in privința unor noi atacuri asupra Israelului: 'Vom face totul pentru a opri o noua escaladare'

17:20, 14.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a avertizat duminica Iranul in privința unor noi atacuri asupra Israelului, in timp ce escaladarea conflictului din Orientul Mijlociu a umbrit inceputul turneului sau de trei zile in China.

Franța și Germania avertizeaza asupra unei amenințari acute din partea teroriștilor islamiști

16:50, 25.03.2024 - O unitate a gruparii Statul Islamic, care a revendicat atentatul terorist de la Crocus City Hall din Moscova, a efectuat mai multe tentative de atac pe teritoriul Franței, a declarat președintele francez Emmanuel Macron, citat de Le Parisien. Președintele francez a comentat decizia guvernului de a ridica…

Atenționare de urși in Neamț! Salvamontiștii ii avertizeaza pe oamenii: unde au fost vazute recent animalele salbatice

16:45, 20.03.2024 - Reprezentantii Salvamont Neamt arata, miercuri, intr-o postare pe Facebook, ca, in ultimele zile, s-a semnalat prezenta unui numar din ce in ce mai mare de ursi, atat in proximitatea zonelor montane de intravilan, cat si a potecilor turistice.Ca urmare, acestia transmit mai multe recomandari,pentru…

Macron avertizeaza: Daca Rusia va castiga acest razboi, credibilitatea Europei „va fi redusa la zero”

00:01, 15.03.2024 - „Daca Rusia va castiga acest razboi, credibilitatea Europei va fi redusa la zero”, a avertizat joi seara presedintele francez Emmanuel Macron in cursul unui interviu televizat pe canalele France 2 si TF1, relateaza AFP.

Germania iși avertizeaza „ferm” cetațenii sa nu calatoreasca in Rusia pentru ca risca sa fie arestați

16:25, 07.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe din Germania si-a inasprit recomandarile de calatorie pentru Rusia si acum avertizeaza „ferm” impotriva deplasarilor cetatenilor germani in aceasta tara, transmit joi dpa si EFE, preluate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?