Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angel Tîlvăr, noul ministru al Apărării propus de PSD

Publicat:

a fost votat de social-democrați, luni, pentru a ocupa funcția de ministru al Apararii. Propunerea va fi transmisa premierului, iar ulterior președintele Romaniei va face nominalizarea.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ben Wallace, fostul ministru al apararii britanic, avertizeaza cu privire la inghetarea razboiului din Ucraina

10:06, 26.04.2024 - Fostul ministru al apararii britanic, Ben Wallace, a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la inghetarea razboiului din Ucraina, intr-un interviu in care a vorbit despre perspectivele acestui conflict cu Rusia, relateaza vineri dpa.

Rusia: Ministru adjunct al Apararii, arestat pentru presupusa corupție

16:31, 24.04.2024 - In urma unei anchete, Timur Vladimirovici Ivanov, ministru adjunct in Ministerul rus al Apararii, a fost arestat, fiind suspectat ca a acceptat cadouri, delict ce contravine articolului 290 din Codul penal. El este pasibil de o pedeapsa cu plata unei importante amenzi sau inchisoare cu peste 10 ani.…

Dmitri Torner: „In cadrul dialogului nostru, doamna ministru al Apararii al Austriei a fost inspirata de ideea de a colabora cu Moldova”

09:20, 18.04.2024 - Presa a relatat, saptamana trecuta, despre inițierea unui dialog intre Moldova și Austria in domeniul sporturilor de iarna. In ultimul timp, in țara noastra, a reinviat cu adevarat interesul pentru biatlonul de iarna, in care Moldova a reușit deja sa caștige aurul și argintul la Campionatele Europene.…

Ce face acum Reznikov, fostul ministru ucrainean al Apararii in al carui mandat instituția a fost vizata de un scandal de corupție, in plin razboi

20:05, 14.04.2024 - Oleksii Reznikov, fostul ministru al apararii al Ucrainei demis de președintele ucrainean Volodimir Zelenski in 2023, a devenit noul director al Programelor de Securitate și Aparare din cadrul think-tank-ului Institutul ucrainean al Viitorului, relateaza Ukrainska Pravda, citata de hotnews.ro .

Fost ministru britanic al Apararii spune ca Putin e mai puternic decat era Stalin

17:10, 12.04.2024 - Fostul ministru britanic al Apararii, Tobias Ellwood, a declarat vineri ca Occidentul este in „negare” in ceea ce il privește pe președintele rus Vladimir Putin, despre care susține ca „este acum mai puternic decat Stalin”, relateaza Sky News. 

A murit primul ministru al Apararii civil dupa Revoluție

13:05, 11.04.2024 - Doliu in PSD. Gheorghe Tinca, fost ministru PSD al Apararii, a murit. ”O veste trista: a murit diplomatul de cariera Gheorghe Tinca, primul Ministru al Apararii civil dupa decembrie 1989. In mandatul sau s-au stabilit primele contacte oficiale intre Romania și NATO. Avea 82 de ani și o cariera de profesionist…

Sa fie construita o noua gara in București – Propunerea lui Cirstoiu: 'Actuala gara sa devina muzeu!'

11:41, 10.04.2024 - Candidatul susținut de PSD și PNL la Primaria Capitalei, doctorul Catalin Cirstoiu, a propus construirea unei noi gari in București. Cea actuala - gara de nord - sa devina muzeu, a propus Cirstoiu.

Buget de 2,5 miliarde de lei propus in 2024 pentru Timișoara

16:50, 15.02.2024 - Primaria Timișoara a publicat joi, 15 februarie, proiectul pentru bugetul local pe anul 2024, unul „record”, de 2,5 miliarde de lei. Propunerea inaintata de executiv va trece prin dezbatere publica luni, 19 februarie, iar mai apoi va trebui sa obțina și votul consilierilor locali.


Ce parere ai despre aceasta stire?