Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anemona de la Mireasa, sezonul 7, prima escapadă romantică alături de iubit. Cum s-au distrat cei doi: „Te iubesc” / FOTO

Publicat:

Anemona pare ca și-a gasit fericirea alaturi de noul sau iubit, pe care a preferat sa il țina departe de ochii curioșilor. De curand, fosta concurenta de la Mireasa a postat mai multe imagini din escapada romantica alaturi de partenerul sau.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce se ocupa Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurenta este virala pe TikTok și a plecat intr-o vacanța de vis / FOTO

11:15, 13.05.2024 - Adina Miuleasa a intrat in casa Mireasa cu gandul ca va cunoaște pe cineva și iși va face o familie. Lucrurile nu au stat așa, dar se pare ca fosta concurenta este mai fericita ca niciodata chiar daca este in continuare singura. Tanara a plecat de curand și in vacanța in Dubai și s-a distrat pe cinste,…

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa sezonul 9, 10 aprilie 2024. Laura și Dediș au ramas singuri in jacuzzi. Ce și-au spus

16:55, 10.04.2024 - Concurenții singuri au avut parte de o ieșire la jacuzzi, in curtea casei Mireasa. Dupa ce și-au pus intrebari pentru a se cunoaște, aceștia au votat doi tineri pentru a ramane singuri in continuare.

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

Vlad de la Mireasa, sezonul 7, surpriza emoționanta de ziua de naștere a soției sale, Catalina. Ce declarație i-a facut fostul concurent tinerei: „Te prețuiesc” / FOTO

21:05, 26.02.2024 - Vlad pe Catalina de la Mireasa, sezonul 7, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de cand au parasit casa "Mireasa". Astazi, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 și-a serbat ziua de naștere. Tanara a implinit frumoasa varsta de 24 de ani. Iata cum a surprins-o soțul ei, Vlad!

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea deja o noua iubita. Ar fi impreuna cu o alta concurenta. Cum a comentat Madi zvonurile: „Degeaba trag eu...”

09:01, 19.02.2024 - La o luna de cand s-au desparțit și aproape doua saptamani de cand a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, Sergiu ar avea deja o noua iubita. De curand, in mediul online, s-a zvonit ca tanarul ar fi impreuna cu o alta concurenta din casa Mireasa, speculații despre care a auzit și Madi.

Mireasa sezonul 8. Replica Luizei dupa ce s-a zvonit ca formeaza un cuplu cu Sergiu. Ce spune tanara

16:01, 18.02.2024 - In live-urile lui Madi, aceasta a primit mesaje prin care era anunțata ca Sergiu și Luiza ar forma un cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa sezonul 8 a avut o replica, dupa ce nici Madi, nici Sergiu nu au infirmat zvonurile.


Ce parere ai despre aceasta stire?