Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrei Drancă: Cerem măsuri în criza prețurilor la energie! Creșterea taxelor și impozitelor la Botoșani nu este soluția!

Publicat:

Fara a-și propune sa alarmeze populația, USR Botoșani cere primarului sa prezinte masurile de atenuare a crizei prețurilor de pe piața energiei pentru locuitorii municipiului Botoșani.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce suntem penultimii in UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”

23:50, 18.04.2024 - Romania este pentru a treia luna consecutiv țara cu cea mai mare inflație, conform statisticilor Eurostat, iar ca și cum nu ar fi de ajuns, doar bulgarii caștiga mai puțin. Analistul economic Adrian Negrescu explica, pentru „Adevarul”, cum s-a ajuns aici și de ce statul nu are soluții.

(video) „Ajunge sa furați!”. BCS, protest la Ministerul Finanțelor: „Politicile financiare PAS duc la creșterea prețurilor, degradare și saracirea populației”

14:05, 04.04.2024 - Manifestație in fața Ministerului Finanțelor. Reprezentanții Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) au protestat „impotriva politicilor financiare PAS care conduc la creșterea prețurilor, degradare și saracirea populației”. „Ajunge sa furați!”, „Rușine”, au scandat manifestanții.

Increderea contribuabililor in instituțiile statului poate duce la creșterea gradului de colectare a impozitelor și taxelor

11:50, 28.03.2024 - Cea mai eficienta metoda de creștere a gradului de colectare a impozitelor și taxelor este conformarea voluntara a contribuabililor, dar pentru a realiza un nivel de conformare cat mai mare este necesara indeplinirea unei condiții: creșterea increderii contribuabililor in instituțiile statului, mai…

CREȘTEREA PREȚURILOR LOCUINȚELOR Apartamentele vechi mai scumpe decat cele noi

10:31, 18.03.2024 - In luna februarie a anului 2024, prețurile apartamentelor din Romania au continuat sa creasca, iar apartamentele vechi au devenit mai scumpe decat cele noi in unele orașe The post CREȘTEREA PREȚURILOR LOCUINȚELOR Apartamentele vechi mai scumpe decat cele noi first appeared on Informatia Zilei .

Soluția pentru „criza” IT-ului clujean: „Ungaria a convins BMW-ul sa indoaie tabla le ei, noi i-am convins sa investeasca in inteligența noastra”

22:45, 14.03.2024 - Fondatorul unei importante companii de IT din Romania, Daniel Metz, atrage atenția ca IT-ul clujean este in fața unui zid pe care trebuie sa-l escaladeze. O soluție ar fi colaborarile, precum joint venture-ul cu BMW, in care specialiștii sa foloseasca expertiza de top.

Soluția lui Ladislau Boloni pentru a o scoate din criza pe Metz: „Trebuie sa ne spalam creierele!”

14:50, 22.02.2024 - Ladislau Boloni (70 de ani), aflat pe penultimul loc in Ligue 1 la cinci puncte de poziția de baraj pentru supraviețuire, a reacționat dupa ce suporterii lui Metz i-au cerut sa plece: „Știu ca avem fani foarte buni și știu ca nu am un grup care sa renunțe. Am vrea sa le oferim satisfacția pe care și-o…

Primaria Salcioara acorda  pana la 31 martie 2024, o reducere de 10% la plata anuala integrala a taxelor și impozitelor locale

12:35, 10.02.2024 - Primaria Salcioara acorda  pana la 31 martie 2024, o reducere de 10% la plata anuala integrala a impozitului pe cladiri, terenuri și mijloace de transport. Plațile se pot face acum mult mai simplu, prin 2 metode: – la sediul primariei comunei Salcioara  –  online, la un click distanța, accesand www.ghiseul.ro…


Ce parere ai despre aceasta stire?