Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrei Baciu: O expertă OMS va sta două luni în România pentru a asista guvernul în criza COVID

Publicat:

, secretar de stat in ministerul Sanatatii, a declarat ca o experta OMS, care va asista guvernul in criza sanitara, va aduce in Romania 34.000 de teste PCR și 200 de concentratoare de oxigen, informeaza G4media . Experta trimisa de Organizația Mondiala a Sanatații in Romania pentru a asista guvernul in criza sanitara va sta timp de 60 de zile și va face recomandari de politici in urma vizitelor in teren, a precizat . „Astazi a ajuns in Romania, este experta in managementul situațiilor de criza, a fost la anul trecut in perioada de impact maxim al pandemiei. Procedura

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul a luat decizia: Romania va incepe sa renunțe la sobele pe lemne. Se aloca o suma uriașa din Europa/ VIDEO

11:40, 04.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat operaționalizarea investițiilor pentru tranziția energetica, fiind vorba despre o investiție de 3 miliarde de euro din fonduri europene. Totul face pare din programul prin care Romania trebuie sa renunțe la utilizarea combustibililor fosili (inclusiv sobele pe lemne)…

Mihai Tudose despre Iohannis la șefia NATO: „Nu cred ca se arunca cu capul inainte intr-o chestie unde nu e nicio sansa”

22:06, 22.03.2024 - Intrebat, vineri seara, la un post TV, daca PSD da sanse presedintelui Klaus Iohannis sa devina seful NATO, Mihai Tudose a raspuns: ”Evident ca dam, altfel nu l-am mai sustine, ca nu sustii pe cineva care nu are sanse””Nu cred ca domnul presedinte Klaus Iohannis, cunoscandu-l, cat il cunosc, se arunca…

Europa ramane puternic dependenta de importurile de energie chiar si dupa criza energetica (analiza)

16:35, 13.03.2024 - Europa ramane puternic dependenta de importurile de energie chiar si dupa criza energetica, dependenta de Rusia fiind inlocuita cu dependenta de alte tari, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta (AEI), pe baza datelor Eurostat. Potrivit sursei citate, Romania este tara cea mai putin…

Europa inca depinde de importurile de energie, chiar daca criza s-a terminat. Ce se intampla in Romania

15:25, 13.03.2024 - Dependența de importurile in energie in Europa nu a suferit modificari importante in ultimii ani, Europa ramanand puternic dependenta de importurile de energie chiar și dupa criza energetica.

Salvarea UCM Reșița, cea mai veche unitate industriala din Europa, de pe vremea Imperiului Habsburgic

23:15, 11.03.2024 - UCM Reșița, cea mai veche unitate industriala din Europa, inființata in vremea Imperiului Habsburgic, și-a gasit cumparator, dupa 13 ani de insolvența. Este vorba de catre Uzina de Constructii Masini Hidroenergetice SRL, societate ce are ca asociat unic compania de stat Hidroelectrica, cel mai mare…

Criza cibernetica din spitale: Sistemul informatic vizat de hackeri a fost remediat unele unitati sanitare

17:15, 13.02.2024 - El a afirmat, marti, la sesiunea ordinara a Adunarii Generale a Asociatiei Comunelor din Romania, ca, din ultimele informatii primite, s-au inregistrat dificultati in utilizarea sistemului informatic Hipocrate la 21 de spitale."La unele dintre ele s-au remediat sistemele informatice, este vorba despre…

Paraschiv: Rujeola este mult mai contagioasa decit COVID-19

08:15, 06.02.2024 - In Republica Moldova persista un risc sporit de creștere a numarului cazurilor de rujeola. O spune secretarul de stat al Ministerului Sanatații, Angela Paraschiv, potrivit careia rata de vaccinare impotriva rujeolei a scazut fața de perioada de pina la pandemia de COVID-19. Potrivit secretarului de…

Iohannis: Fermierii romani au, in esenta, aceleasi probleme ca si fermierii din Franta, din Belgia, din Germaia, din Italia / Culoarele Solidaritatii nu afecteaza agricultura din Romania / Daca este nevoie, sigur, Guvernul va institui controale mai ferme

12:00, 01.02.2024 - ”Fermierii romani au, in esenta, aceleasi probleme ca si fermierii din Franta, din Belgia, din Germaia, din Italia. Este vorba despre felul cum sunt alocate subventiile, cat pot folosi din terenul arabil, i=n ontextul in care aceste discutii au fost incheiate in 2020. NU este nimic noi. De nd s-a decis…


Ce parere ai despre aceasta stire?