Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tonciu, dezvăluiri fără perdea: "Nu îmi plac jucăriile şi nici degeţelele"

Publicat:

s-a transformat într-o adevarata pacatoasa! Bruneta a facut dezvaluiri incendiare din viata ei intima si se pare ca asistenta lui Capatos este mai cuminte decât v-ati fi asteptat. 

Au trecut mai bine de 6 luni de când s-a despartit de , însa nu s-a grabit sa-si gaseasca jumatatea. Bruneta a preferat sa se concentreze asupra carierei sale, iar lucrurile par sa mearga în directia cea buna.

Chiar daca la prima vedere, bruneta pare o aventuriera, a dat de înteles…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Maria Carneci, fara perdea. Dezvaluiri emoționante despre relația cu Romulus Petrescu

18:36, 06.05.2024 - Prezenta in emisiunea de la Kanal D “40 de intrebari” cu Denise Rifai, Maria Carneci a vorbit despre relația cu Romulus Petrescu, despre viața de artist, dar și despre averea pe care a dobandit-o de-a lungul carierei. “Nu am crezut o clipa” Maria Carneci și Romulus Petrescu au trait o poveste de iubire…

Acasa il așteapta o bruneta, dar el a defilat cu o blonda pe litoral! Adrian Eftimie, surprins in compania unei femei misterioase / PAPARAZZI

22:55, 03.05.2024 - Adrian Eftimie a dat lovitura pe litoral! A dansat, s-a distrat, a petrecut pana dimineața, iar la final, a plecat din club cu o femeie misterioasa! Deși acasa il așteapta o bruneta, el a defilat pe litoral cu o blonda care i-ar fi intrat in grații! Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini incendiare!

Ilie Nastase, dezvaluiri ”fara perdea” despre averea sa: „In Romania nu ma consider o vedeta. Aici ma consider sarac”

12:00, 11.04.2024 - Ilie Nastase a fost invitat in podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a explicat de ce nu poate fi vazut ca o vedeta in Romania, in ciuda averii sale și a realizarilor profesionale. Iata ce declarații a facut fostul mare jucator de tenis!

Edi Iordanescu, discurs fara perdea in conferința! Mesaj direct pentru Ianis Hagi: „Nu poate sa continue așa!” + Avertisment frontal: „Altfel, ești zdrobit!”

03:00, 23.03.2024 - Edi Iordanescu, selecționerul naționalei Romaniei, s-a declarat mulțumit de modul in care Ianis Hagi a intrat in partida amicala cu Irlanda de Nord, incheiata 1-1 # Fotbalistul lui Alaves l-a convins pe tehnician, deși a avut la dispoziție doar un sfert de ora vineri seara # Insa, in conferința ce a…


Ce parere ai despre aceasta stire?