Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tonciu, declarații exclusive despre împăcarea părințiilor ei. Cum se înțeleg cei doi acum: „Se mai fac greșeli...”

Publicat:

Dupa ce in urma cu cateva cateva luni anunța cu ochii in lacrimi ca parinții ei divorțeaza, acum e cea mai fericita din lume. Mama și tatal vedetei au decis sa se impace la scurt timp, asta dupa ce barbatul ar fi calcat stramb in mariaj. Iata cum se ințeleg cei doi acum!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bianca Iordache, declarații exclusive despre naștere! Taticul s-a internat alaturi de ea și fetița lor, in maternitate: "Suntem topiți"

22:55, 12.06.2024 - Bianca Iordache face declarații exclusive despre naștere. Șatena și tatal fetiței sale sunt topiți dupa ce mica. De ce s-a internat barbatul, alaturi de proaspata mamica și fiica lor in maternitate. Ce temeri are vedeta.

Impacare istorica! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ingropat securea razboiului! Declarații exclusive de la impresara

08:40, 14.05.2024 - Anamaria Prodan a vorbit in exclusivitate despre impacarea dintre ea și Laurențiu Reghecampf, impacare care a avut loc de curand. Impresara spune ca nu iși mai dorește ca acest scandal sa continue, așa ca amandoi au luat in calcul varianta de a divorța la notar.

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Cum i-a schimbat soțul viața lui Sensy! Influencerița face declarații exclusive: "Ma simțemam vinovata pentru ceea ce am facut" / VIDEO

22:45, 30.04.2024 - Viața lui Sensy s-a schimbat la 360 grade, dupa ce l-a cunoscut pe soțul ei. Cum a ajuns influencerița șa aiba viața la care a visat, dupa ce s-a confruntat cu subaprecierea și lipsa increderii de sine.

Cat de greu atarna celebritatea lui Meme Stoica pe umerii fiicei sale! Teodora Stoica, declarații exclusive: " Eram pedepsita constant" / VIDEO

22:55, 23.04.2024 - Fiica lui Meme Stoica ne-a marturisit cat de greu atarna celebritatea tatalui sau pe umerii ei. Teodora vorbește despre pedepsele din copilarie și ne spune ce o deranja, dar și cum și-a "pacalit" parinții, care afla acum, de la noi.

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Cum a ramas marcata Ana-Maria Calița, dupa cumpana vieții sale! Actrița face declarații exclusive

23:10, 31.03.2024 - Ana-Maria Calița vorbește despre cumpana vieții sale. Actrița a ramas marcata și inca are momente cand se sperie. Medicii i-au spus ca s-ar putea sa nu mai poata merge niciodata, dupa ce a fost victima unui accident rutier destul de grav.


Ce parere ai despre aceasta stire?