Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Mantea, dată peste cap la "Mireasă pentru fiul meu"! "Mi se face rău, sunt femeie gravidă!"

Publicat:

Bruneta a fost data peste cap în editia de luni a show-ului "Mireasa pentru fiul meu", transmis la Antena 1.

a stat de vorba cu concurentii din casa "Mireasa pentru fiul meu", de la Antena 1. A fost ân discutie comportamentul lui Petru. Acesta s-a dat bine pe lânga Laurica pentru a o face geloasa pe Ana.

Ba mai mult, s-a spus ca Petru i-ar fi facut ochi dulci si Andradei, una dintre concurentele din cadrul show-ului matrimonial.

Auzind asemenea discutii, prezentatoarea a fost total data peste…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a cerut un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:21, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a primit un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:16, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

NEGLIJENȚA MEDICALA O femeie gravida in patru luni și-a pierdut viața

11:05, 03.04.2024 - Reprezentanții spitalului susțin ca pacienta a fost monitorizata indeaproape și ca nu au gasit inca o explicație pentru deteriorarea rapida a starii sale de sanatate. The post NEGLIJENȚA MEDICALA O femeie gravida in patru luni și-a pierdut viața first appeared on Informatia Zilei .

I-a promis ca-i va fi mireasa, dar l-a lasat fara apartament: O femeie, condamnata și obligata sa intoarca 1,5 mil. lei „mirelui”

14:40, 27.03.2024 - O femeie de 37 de ani a fost condamnata la ani grei de pușcarie și a fost obligata de instanța sa intoarca unui barbat 1,5 milioane de lei prejudiciu material și moral. Barbatul, care muncea peste hotarele țarii, susține ca femeia a „abuzat de increderea sa”, i-a promis ca se va casatori cu el, dar…

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Postarea care i-a pus pe fani pe ganduri: "Felicitari! Sarcina ușoara!" / FOTO

21:35, 13.03.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a facut o postare cu care și-a pus fanii pe ganduri. Iata ce a postat Denisa Raileanu, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!


Ce parere ai despre aceasta stire?