Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Mantea a dat startul petrecerii cu un discurs emoționant! Vezi ce declarații face bruneta cu fiul ei în brațe și cui îi mulțumește vedeta

Publicat:

a dat startul petrecerii de botez a fiului ei cu un discurs pe care l-a  ținut în fața invitaților care au mers sa sarbatoreasca momentul creștinarii lui . Iar scurtul moment pe car el-a avut cu microfonul în mâna a fost unul în care frumoasa vedeta a aratat ca nu regreta nimic.

Cu micuțul în brațe, a ajuns în fața invitațiulor și, cu microfonul în mâna, plina de emoții, așa cum este orice mama în asemenea momente, le-a mulțumit celor care i-au fost alaturi.
&"Va…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristoiu s-a afișat pentru prima data cu burtica de gravida! Vedeta urmeaza sa devina mama pentru prima data / FOTO

22:00, 30.04.2024 - Gabriela Cristoiu urmeaza sa devina mama pentru prima data și trece prin cea mai frumoasa perioada a vieții sale. Bruneta a facut publica prima imagine cu burtica de gravida. Iata cum arata Gabriela Cristoiu inainte sa nasca și ce mesaj induioșator a scris!

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Cine a strans-o in brațe, de ziua ei de naștere, pe Denisa Nechifor. Imagini de senzație de la petrecere / FOTO

19:41, 09.03.2024 - Denisa Nechifor și-a sarbatorit ziua in avans seara trecuta. Vedeta urmeaza sa implineasca 40 de ani pe 10 martie și a dat o mare petrecere și a avut alaturi cele mai importante persoane din viața ei.

Actorul roman Sebastian Stan, discurs emoționant dupa ce a primit Ursul de Argint: „Pentru un baietel din Romania, inseamna foarte mult”

15:51, 28.02.2024 - Avem cu ce ne mandri! Actorul de origine romana Sebastian Stan (41 de ani) a fost distins zilele trecute cu trofeul Ursul de Argint, pentru interpetarea sa in filmul „A Different Man”. Starul de la Hollywood a spus ca s-a simțit magulit și ca acest premiu inseamna enorm pentru el, noteaza click.ro.…

EXCLUSIV. Minodora a fost operata in urma cu doar cateva zile! Vedeta a trecut prin momente delicate. Primele declarații ale cantareței: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și in depresie”

22:55, 20.02.2024 - Minodora a ajuns pe mainile medicilor in urma cu doar cateva zile, iar cantareața a stat timp de patru ore in operație. Artista vorbește pentru prima data, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre problemele cu care s-a confruntat și numește intervenția ca fiind cea mai grea de pana acum. Ce s-a intamplat…

Andreea Podarescu, declarații exclusive dupa ce a ieșit victorioasa in procesul cu tatal fiului ei! De ce urmeaza bruneta sa mearga din nou in instanța: ”Sunt drepturile copilului”

12:00, 13.02.2024 - Andreea Podarescu a ieșit invingatoare intr-unul dintre procesele impotriva fostului ei iubit, barbatul cu care are un copil, dar care niciodata nu s-a implicat in creșterea micuțului. Vedeta face declarații exclusive dupa caștigarea procesului și spune ca nu se va opri aici. Cat mai are sa-i datoreze…

Alina Pușcaș, declarații despre rolul de mama! Cum reușește prezentatoarea sa ii protejeze pe cei mici / VIDEO

23:40, 08.02.2024 - Cum se imparte Alina Pușcaș intre rolul de mama, soție, antreprenor, și job-ul de prezentator. Vedeta vorbește despre cum reușește sa ii protejeze pe cei mici. Aflam secretul acesteia. Cum iși impart, prezentatoare și soțul ei, atribuțiile de parinți.


Ce parere ai despre aceasta stire?