Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Mantea a AFLAT! Uite ce VIITOR va avea băiatul ei, conform ASTRELOR!

Publicat:

a nascut în urma cu putin timp un baietel perfect sanatos. În aceste momente, bruneta se afla în sala de operatie, iar în scurt timp îsi va tine pentru prima data fiul în brate.

Invitata, astazi, la emisiunea "", de la , astrologul a vorbit despre contextul astra în care s-a nascut micutul David. De asemenea, a explicat în ce fel va influenta acest moment caracterul copilului si relatia pe care o va avea acesta cu mama lui.

Afla mai multe pe !

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum va petrece Andreea Balan de Paște. Vedeta iși amintește cu drag de sarbatorile din copilarie: „Mergeam la țara...” / VIDEO

12:00, 30.04.2024 - Andreea Balan a dezvaluit ce planuri are de Paște. Vedeta iși amintește cu drag și dor de sarbatorile din perioada copilariei. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. De ce nu se casatorește Claudia Potec in 2024. Motivele pentru care nu iși dorește sa faca nunta: „Nu avem...” / VIDEO

15:06, 28.03.2024 - Camelia Potec traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de partenerul ei, insa momentan nu se gandește la nunta! Campioana a dezvaluit de ce nu se casatorește in anul 2024. Iata motivele pentru care nu iși dorește sa faca marele pas momentan. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Alexandra Velniciuc, despre relația speciala pe care o are cu Horia Moculescu: „In momentul in care nu va mai fi...” / VIDEO

12:10, 22.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alexandra Velniciuc a vorbit despre relația pe care o are cu Horia Moculescu. Cei doi se ințeleg foarte bine. Iata ce a declarat celebra actrița despre acest subiect important din viața ei!

Star Matinal. Frații virali pe TikTok, in platoul Antena Stars. Momentul fabulos pregatit de Kalin Brothers / VIDEO

10:51, 13.03.2024 - Kalin Brothers au ajuns virali pe TikTok dintr-o pura intamplare. Cei doi au inceput sa posteze videoclipuri pe aceasta platforma in urma cu patru ani, iar in tot acest timp, au devenit cunoscuți in toata lumea.

Star Matinal. Axinte, foarte mandru de fiul lui. Baiatul celebrului actor are 17 ani: „E la informatica...” / VIDEO

11:51, 26.02.2024 - Axinte este foarte mandru de fiul lui. Baiatul celebrului actor are frumoasa varsta de 17 ani. Invitat in platoul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, actorul a vorbit despre fiul sau. Iata ce marturisiri a facut!

Star Matinal. Cat timp a fost Larisa Iordache prietena cu logodnicul ei. Unde a vazut-o Cristian Chirița pe sportiva prima oara: „Mi s-a parut foarte mult” / VIDEO

10:35, 23.02.2024 - Larisa Iordache a dezvaluit cat timp a fost prietena cu logodnicul ei. Unde a vazut-o Cristian Chirița pe sportiva pentru prima oara, de fapt. Ce au marturisit cei doi, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Tinu Vidaicu a facut lumina! Ce a spus celebrul DJ despre petrecerea cu vedete, acolo unde un barbat a fost ucis: „Au fost doua...” / VIDEO

09:01, 12.02.2024 - Tinu Vidaicu a facut lumina! In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, celebrul DJ a vorbit despre petrecerea cu vedete, acolo unde Sorin, un barbat in varsta de 41 de ani, a fost ucis cu bestialitate. Iata ce a spus acesta despre tragedia care a șocat pe toata lumea!


Ce parere ai despre aceasta stire?