Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Esca, declarații emoționante despre nunta fiicei sale, Alexia: „Cu siguranță o să fie superbă”

Publicat:

ste extrem de mandra de fiica ei, , careia ii da numai sfaturi bune și pe care o invața numai de bine. Intr-un interviu acordat pentru , vedeta a spus totul despre familia ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Star Matinal. Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, marturisiri emoționante: „Am avut multe momente...” / VIDEO

10:10, 11.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, a facut marturisiri emoționante. Iata ce a declarat el pentru emisiune!

Andreea Balan, declarații in premiera despre nunta cu Victor Cornea: „Aș vrea ceva restrans. Cealalta a fost foarte zgomotoasa“

12:10, 02.04.2024 - Andreea Balan i-a facut dezvaluiri exlusive Laurei Cosoi, in emisiunea „Vacanța de vedeta”. Artista a vorbit despre planurile de nunta cu Victor Cornea și a marturisit cum ar vrea sa arate marele eveniment. Iata ce declarații a facut!

S-a desparțit de logodnicul cu care urma sa faca nunta! Aveau planuri mari, dar și-au spus adio dupa 9 ani. Vedeta face declarații despre separare

22:50, 08.03.2024 - Cand totul parea foarte frumos și dupa noua ani de iubire planuiau nunta, iata ca lucrurile s-au schimbat radical in viața lor. O vedeta de la noi a dezvaluit ca s-a desparțit de logodnicul ei, iar pentru Spynews.ro face declarații exclusive despre separare. De ce s-a ajuns in acest punct.

In ce investește Alexia Eram cei mai mulți bani. „Conteaza sa te simți bine, sa ai un stil”

19:30, 04.03.2024 - Alexia Eram, fiica cunoscutei prezentatoare Andreea Esca, este independenta din punct de vedere financiar de ceva timp, mai exact din anul al doilea de facultate. Pasionata de moda, Alexia Eram a marturisit in cadrul unui interviu ca este important „cum iți asortezi hainele, daca ai un stil”.

Mireasa. Tatal Laurei, declarații despre relația fiicei sale. Ce a spus tatal concurentei: „Totul depinde de...” / VIDEO

22:40, 21.02.2024 - In ediția din aceasta seara a emisiunii Mireasa, dupa ce intre Laura și Cristian a avut loc o discuție despre atitudinea distanta a concurentului, tatal tinerei a intrat in direct. Ce a avut de spus barbatul.

Star Matinal. Radu Banica, discret atunci cand vine vorba de iubire. Ce declarații a facut fiul lui Ștefan Banica despre acest subiect / VIDEO

08:55, 20.02.2024 - Radu Banica este foarte discret atunci cand vine vorba de iubire. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, fiul lui Ștefan Banica a vorbit despre acest subiect delicat din viața lui. Iata ce declarații a facut baiatul artistului!

Sacrificiul uriaș pe care l-ar face Alexia Eram pentru persoana iubita! La ce ar fi dispusa sa renunțe. Declarații exclusive! /VIDEO

23:40, 08.02.2024 - Alexia Eram vorbește despre sacrificul uriaș pe care l-ar face de dragul persoanei iubite, dar și despre ce ar face-o sa renunțe la o relație. Ce iși dorește vedeta de la partenerul ei și ce ar fi dispusa sa faca.


Ce parere ai despre aceasta stire?