Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Drăgulin are, în continuare, nevoie de ajutorul nostru!

Publicat:

Micuța Andreea Dragulin, fetita de numai trei ani diagnosticata cu cancer la rinichi, are in continuare nevoie de ajutor. Andreea a trecut deja printr-o operație de extirpare a unui organ iar celalalt rinichi cedeaza și el. Pentru a o salva pe copila, familia face eforturi uriașe iar cu ajutorul nostru ar putea sa depașeasca momentele grele prin care trece. Acum, fetița este internata intr-un spital din Italia, unde urmeaza un tratament extrem de costisitor. Fetița a fost diagnosticata cu cancer la rinichi in urma cu un an și ceva, iar dupa nenumarate controale doctorii…

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldebuzau.ro…  

Sursa articol: jurnaluldebuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand o fetița a spus ca are un monstru, parinții nu au luat-o in seama: ce au descoperit cu ajutorul unei camere termice i-a șocat

07:45, 28.04.2024 - O familie din Statele Unite a avut parte de un șoc dupa ce fiica lor s-a plans saptamani la rand ca aude niște zgomote in camera ei. Ceea ce copila credea ca este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, informeaza People.

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

O femeie diagnosticata cu o forma de cancer și-a caștigat dreptul la tratament gratuit, la Curtea de Apel Alba Iulia

09:00, 29.03.2024 - O femeie diagnosticata cu o forma de cancer și-a caștigat dreptul la tratament gratuit, la Curtea de Apel Alba Iulia O femeie diagnosticata cu o forma de cancer la san și-a caștigat dreptul la tratament gratuit in instanța. Aceasta a acționat la Curtea de Apel Alba Iulia, Guvernul Romaniei și Ministerul…

Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales. Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer: "In timpul operației abdominale..." 

13:25, 27.03.2024 - Dupa saptamani intregi de speculații, Kate Middleton a declarat ca a fost diagnosticata cu cancer și a punctat ca urmeaza o chimioterapie preventiva. Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales.

Ce este chimioterapia preventiva, tratamentul pe care Kate il urmeaza dupa ce a fost diagnosticata cu cancer

07:41, 23.03.2024 - Dupa saptamani de speculatii publice cu privire la starea de sanatate a printesei de Wales a Marii Britanii, Kate a declarat vineri, intr-o inregistrare video, ca urmeaza o chimioterapie "preventiva" dupa ce o operatie abdominala efectuata in ianuarie a relevat prezenta unui cancer.

Kate Middleton, diagnosticata cu cancer! Prințesa de Wales a facut anunțul, in urma cu puțin timp / VIDEO

20:20, 22.03.2024 - Kate Middleton, soția moștenitorului coroanei britanice, a facut, in urma cu puțin timp, un anunț cu care a uimit pe toata lumea. Prințesa de Wales a anunțat, cu puțin timp in urma, ca a inceput tratamentul inițial dupa ce a fost diagnosticata de cancer, boala pe care a descoperit-o in teste de rutina.

Misiune speciala! Fetița din Sibiu, adusa pe lume cu ajutorul unui echipaj SMURD

21:25, 27.02.2024 - Intervenția unui echipaj SMURD a fost de bun augur pentru o fetița din Avrig. Aceasta a venit pe lume ajutata de trei sergenți major și a unui voluntar, a scris ISU Sibiu pe pagina de Facebook.

O femeie diagnosticata cu o forma rara de cancer a invins Guvernul Romaniei, la Curtea de Apel Alba Iulia. Ce a cerut in instanța

20:05, 15.02.2024 - O femeie diagnosticata cu o forma rara de cancer a invins Guvernul Romaniei, la Curtea de Apel Alba Iulia. Ce a cerut in instanța O femeie a reușit la Curtea de Apel Alba Iulia o victorie impotriva Guvernului Romaniei, Ministerului Sanatații și agenției care reglemeneteaza medicamentele.  Este vorba…


Ce parere ai despre aceasta stire?