Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit artista: „Acum chiar voi avea nevoie de ajutor...” / FOTO

Publicat:

iși ține la curent fanii cu ceea ce se intampla in viața sa, iar de curand, și-a ingrijorat urmaritorii de pe Instagram, dupa ce a marturisit ca se confrunta cu probleme de sanatate și a postat o radiografie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Enache se confrunta cu probleme grave de sanatate. Ce a pațit artistul și de ce are nevoie urgent de operație

13:15, 25.04.2024 - Adrian Enache, celebrul artist, trece prin momente dificile dupa ce starea lui de sanatatea s-a deteriorate. Dupa diagnosticul medicilor, Adrian Enache trebuie sa fie supus unei operații de urgența.

Rareș Ciortan se confrunta cu probleme! Ce a pațit fostul iubit al Anei Mocanu: „Stresul, nervii...” / VIDEO

18:40, 25.03.2024 - Rareș Ciortan se confrunta cu probleme! Fostul iubit al Anei Mocanu a facut pe rețelele de socializare o postare cu care și-a ingrijorat fanii. Iata ce a pațit prietenul lui Jador, dar și ce imagini a publicat cu el!

Ce spune Irina Fodor despre condițiile din Asia, in timpul filmarilor. Cu ce probleme se confrunta prezentatoarea: ”Imi da sa ma sature”

10:50, 11.03.2024 - Au incceput filmarile pentru noul sezon Asia Express, iar Irina Fodor iși ține fanii la curent cu atmosfera noului continent pe care a poposit. Prezentatoarea afirma cu se confrunta cu o problema de cand a ajuns, insa, acest lucru și-l dorea nespus in America Latina. Ce afirmații a facut vedeta pe contul…

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Georgiana Lobonț. Artista s-a testat și pentru gripa: „Nu pot dormi de cat de rau ma simt” / FOTO

14:00, 27.02.2024 - Georgiana Lobonț nu trece prin cea mai buna perioada. Artista le-a povestit fanilor ca de cateva zile se confrunta cu probleme de sanatate serioase, iar ultimele nopți au fost mai mult nedormite, din cauza starilor de rau.

Probleme de sanatate in familia Laurei Cosoi. Ce a pațit fiica cea mica a vedetei: „De-abia acum incepe distracția” / FOTO

15:15, 10.02.2024 - Dupa ce ieri a avut o zi plina de filmari, Laura Cosoi a ajuns acasa și le-a povestit fanilor ca fiica cea mica are probleme de sanatate și ca de-abia incep adevarata provocare, caci nimic nu este mai greu pentru o mama sa știe ca unul dintre copii nu este bine.

Fiul Andreei Banica se confrunta cu probleme de sanatate. Ce a pațit Noah: „Mergem la doctor...” / FOTO

10:30, 07.02.2024 - Andreea Banica trece prin momente grele și asta pentru ca fiul ei se confrunta cu probleme de sanatate. Artista este nevoita sa-l duca la doctor. Iata ce a pațit Noah, dar și ce postare a facut cantareața pe rețelele de socializare!

Rugaciunea pe care trebuie sa o rosteșți in 5 februarie, de Sfanta Mucenița Agata. Le apara pe femeile care se confrunta cu probleme de sanatate

23:30, 04.02.2024 - Credincioșii o sarbatoresc maine pe Sfanta Mucenița Agata, cunoscuta drept o protectoare a femeilor care sufera de cancer la san. Le apara pe toate femeile, indiferent de problema de sanatate cu care se confrunta. Iata o rugaciune pe care trebuie sa o spui in data de 5 februarie.

Traian Basescu, internat in Spitalul Militar. Cu ce probleme de sanatate se confrunta fostul președinte

09:45, 28.01.2024 - Traian Basescu a fost internat in Spitalul Militar din București. Politicianul a ajuns ieri la spital, iar medicii au decis sa-l interneze. Iata cu ce probleme de sanatate se confrunta fostul președinte al Romaniei!


Ce parere ai despre aceasta stire?