Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Antonescu, la cuţite cu Andreea Bălan? Adevărul despre relaţia dintre cele două soliste

Publicat:

Dupa mai multe speculatii ca ar fi certate, a marturisit tot adevarul despre relatia dintre ea si . Cântareata sustine ca nu are nicio disputa cu fosta ei colega de trupa.

Presa vorbeste despre certurile dintre cele doua, dar se pare ca nimic nu este adevarat. a declarat ca nu exista o relatie tensionata între ea si , ci din contra, se înteleg bine.

"Nu este adevarat! Noi nu suntem în discutii contradictorii. Ne întelegem bine si acum. Puteti sa o întrebati…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ințelegerea la care au ajuns Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau: „Cred ca șicanarile vor exista de acum inainte toata viața pana vor crește copiii”

12:20, 30.04.2024 - Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau au ajuns la o ințelegere privind programul copiilor lor de Paște. Cantareața și omul de afaceri au custodie comuna pentru baieții lor, insa aceștia au domiciliul la ea. In urma cu mai bine de cinci ani de zile Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau s-au desparțit. Nu au…

Jador a spus adevarul despre relația cu Andreea Balan. Ce a recunoscut abia acum: „Pentru mine ai fost extraordinara”

20:50, 25.04.2024 - La mai bine de un an de la momentul in care au fost surprinși in ipostaze ce au dat naștere unui val de speculații, Jador a spus adevarul despre relația cu Andreea Balan. Cantarețul a facut o marturisire neașteptata. Ce mesaj i-a transmis artistei. Dezvaluire neașteptata, dupa un an de speculații Acum…

Chefi la cuțite și Chef Richard Abou Zaki, in presa italiana. Ce scriu jurnaliștii Gambero Rosso despre show-ul culinar

16:25, 10.04.2024 - "Richard Abou Zaki este noul star al televiziunii romanești", scrie presa italiana despre juratul Chefi la Cuțite. Show-ul culinar și ascensiunea tanarului bucatar sunt analizate atent de Gambero Rosso, publicație culinara de prestigiu din Peninsula Italica.

Liviu Varciu, primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Ce spune cantareața despre relația lor: „Iși dorea sa fim impreuna pe viața...”

21:50, 18.03.2024 - Liviu Varciu a fost primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Cei doi au avut o relație pe vremea cand aveau frumoasa varsta de 19 ani. Artista a vorbit despre vremea cand au fost impreuna. Iata ce a declarat fosta soție a lui Gabi Badalau!

Star Matinal. Dinu Maxer, adevarul despre relația cu mama lui. Ce relație are cu femeia care i-a dat viața: „A trebuit sa decid...”

15:30, 18.03.2024 - Dinu Maxer recunoaște ca nu a avut o relație prea apropiata cu mama lui. Parinții au divorțat cand el era doar un copil și i-a fost dificil sa aleaga, la acel moment, in grija cui iși dorește sa ramana.

Știrile Antena Stars. Cum a aflat Ariana ca Adi Istrate are o relație cu Erika Isac, deși era inca și iubitul ei. Artistul i-ar fi ascuns adevarul / VIDEO

15:25, 13.03.2024 - Ariana a revenit cu declarații explozive despre modul in care relația dintre Adi Istrate și Erika Isac a inceput! Tanara avea o relație cu artistul in momentul in care Erika Isac a intervenit in relația lor, iar Ariana a aflat de aceasta idila intr-un mod neașteptat! Iata cum s-a intamplat totul!

Catalin Rizea, soțul Addei, declarații sincere despre relația cu cantareața! Cu ce problema se confrunta cei doi / VIDEO

23:00, 29.02.2024 - Catalin Rizea a facut declaratii sincere despre relatia cu sotia, Adda! Ne-a dezvaluit cu ce probleme se confrunta in relatia de cuplu, dar si cum reusesc sa le depaseasca. Mai mult, un membru al familiei urmeaza sa intre in sala de operații.

Star Matinal. Mariana Moculescu și fiica ei, din nou la cuțite! Gestul facut de Nidia Moculescu a scos-o din minți pe vedeta: „Mama lui de copil” / VIDEO

11:05, 14.02.2024 - Relația tensionata dintre Mariana Moculescu și fiica sa, Nidia Moculescu, revine in prim-plan, dupa ce un gest aparent simplu al tinerei a provocat o reacție puternica din partea vedetei. Noul episod al disputelor dintre cele doua a adus situația la un punct critic, declanșand o serie de reacții pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?