Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrada de la "Mireasă pentru fiul meu", cu părul lung! Cum arăta concurenta înainte să intre în competiţie

Publicat:

Andrada de la "Mireasa pentru fiul meu" este o tânara spontana care s-a facut remarcata înca de când a intrat în casa. Cu toate acestea, concurenta arata complet diferit înainte sa se înscrie în competitie.

Andrada si-a obisnuit fanii cu look-ul ei mai rebel, având parul scurt si haine de rocker. Putini stiu ca tânara era mai feminina înainte sa intre în casa.

Tânara avea parul lung si se îmbraca în haine de alt gen. În imagini, Andrada

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdana de la Mireasa, mesaj tranșant la adresa barbaților, dupa ce s-a spus ca s-a desparțit de Liviu! Fosta concurenta a dat carțile pe fața: ”Diferența dintre...” / FOTO

11:06, 08.06.2024 - S-a spus ca Bogdana și Liviu de la Mireasa s-au desparțit, iar de atunci au aparut o mulțime de speculații! Fosta concurenta nu a confirmat aceste zvonuri, dar cateva mesaje pe care le-a postat pe rețelele de socializare ar putea sa explice situația. Iata ce mesaj tranșant a transmis la adresa barbaților!

Mireasa - Capriciile iubirii. Maria și Ștefan și-au petrecut prima noapte impreuna. Concurenta i-a facut multe compliemte iubitului ei: „Te ador...” / VIDEO

20:55, 29.05.2024 - Maria și Ștefan au obținut votul favorabil din partea concurenților pentru a petrece noaptea impreuna, așa ca au stat unul cu celalalt in declarații și apropiere maxima. Tanara i-a facut o mulțime de complimente iubitului sau.

Mireasa. Reacția Ionelei, dupa ce a aflat ca a fost eliminata. Cum s-a simțit concurenta: „Acasa este locul...” / VIDEO

23:50, 24.05.2024 - Care a fost reacția Ionelei, dupa ce a aflat ca a fost eliminata din emisiune. Cum s-a simțit indragita concurenta, dar și ce spune despre plecarea acasa. Tanara a dezvaluit daca ar mai fi vrut o relație cu Albert.

Cu ce se ocupa Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurenta este virala pe TikTok și a plecat intr-o vacanța de vis / FOTO

11:15, 13.05.2024 - Adina Miuleasa a intrat in casa Mireasa cu gandul ca va cunoaște pe cineva și iși va face o familie. Lucrurile nu au stat așa, dar se pare ca fosta concurenta este mai fericita ca niciodata chiar daca este in continuare singura. Tanara a plecat de curand și in vacanța in Dubai și s-a distrat pe cinste,…

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa, sezon 8. Ce a facut Madi la implinirea celor 30 de ani. Ce fosta concurenta i-a facut o urare speciala

22:26, 25.04.2024 - Madi a implinit 30 de ani și a publicat le-a aratat susținatorilor cum a petrecut. O fosta colega de la Mireasa i-a facut o urare, publicand o fotografie din perioada in care au fost concurente in sezonul 8.

Mireasa. Motive de cearta intre Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Ma irita cand imi spui asta” / VIDEO

00:11, 20.04.2024 - Apar tensiuni in cuplul format din Maria și Ștefan. Concurenta a fost deranjata de comportamentul iubitului ei, pe care l-a avut fața de o alta domnișoara din competiție. Aceasta i-a reproșat mai multe cuvinte și au reușit sa ajunga la o concluzie care ii va ajuta pe viitor.

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.


Ce parere ai despre aceasta stire?