Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anda Adam va deveni Amy Winehouse la "Te cunosc de undeva!", in aceasta seara, de la 20.30, doar la Antena1!

Publicat:

Sambata aceasta, va urca pe scena "Te cunosc de undeva!" intr-un rol extrem de provocator. Cu greu si-ar fi putut lua cineva privirea de la Anda la filmarile pentru indragitul show de la Antena 1. Asemanarea era izbitoare! Foarte senzuala, intr-o rochie cu un decolteu generos care lasa sa se vada sutientul alb, halatul cazut pe un umar, un tatuaj pe brat si cercel deasupra buzei, parul negru, astfel a aparut la "Te cunosc de undeva!", transformata in .

In spatele Andei, un barbat care o astepta la bar si tot inspirat din videoclipul…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilona și Ristei, provocare de zile mari pe scena Te cunosc de undeva! „Mi-a dat fatala! Nu ma așteptam sa mai vina o data asta pentru mine!”

09:26, 11.05.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o noua transformare solicitanta pentru Ilona și Ristei. In editia ȋn care s-ar putea afla deja primii finaliști, ruleta le-a adus celor doi artiști un hit m

Sezonul 20 Te cunosc de undeva!, la un pas sa ȋși desemneze finaliștii: „Chiar trebuia sa ne mai dea un pumn la final?”

12:55, 09.05.2024 - Dupa un sezon plin de momente electrizante, cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! aduce sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, o gala cu totul și cu totul speciala, ȋn care s-ar putea afla deja primii finaliști.

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Romica Țociu, la un pas de a se rani! Ce a facut celebrul actor: „Un accident...” / VIDEO

21:10, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, Romica Țociu a fost la un pas de a se rani. Iata ce a facut celebrul actor in timpul momentului!

Ilona și Ristei, 6 ore la make-up pentru transformarea ȋn Pedro Capo & Farruko la Te cunosc de undeva!: „Nu pot sa cred ca ȋti dai doctoratul cu asta!”

12:15, 05.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1 le va aduce Ilonei și lui Ristei o trecere neașteptata de la Motanul Danila și Veronica la balans pop pe o plaja din Puerto Rico, pe o colaborare cu aproape 3 miliarde de vizualizari – Farruko și Pedro Capo, cu…

Emi și Cuza, transformare fara precedent la „Te cunosc de undeva!”: „E clar cel mai greu moment al nostru din toate sezoanele”

10:31, 28.03.2024 - Emi și Cuza fac spectacol la „Te cunosc de undeva!” și au pregatit un spectacol impresionant pentru telespectatori. Baieții de la „Noaptea Tarziu” au trecut printr-o experiența de neuitat in show-ul de la Antena 1.Cea de-a șaptea gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la…

Alina Pușcaș, șocata de momentul Ilonei și al lui Ristei la Te cunosc de undeva! „E ilegal ca Ristei sa aiba picioarele astea!”

11:55, 22.03.2024 - Pentru cea de-a șasea gala a transforming show-ului de la Antena 1, ruleta i-a pus la grea ȋncercare pe Ilona și Ristei, oferindu-le ȋn gala de saptamana trecuta doar „?”. Astfel, cei doi au avut la dispozitie cu 3 zile mai putin pentru a-și pregati personajul, o artista despre care cei doi s-au pus…

Eliza si Zarug, provocati de un artist coreean la Te cunosc de undeva! „Imi venea sa plang si in acelasi timp sa imi dau demisia”

15:36, 08.03.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine, de la 20:00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 cupluri de vedete concurente.

O filipineza si o spanioloaica, test de folclor romanesc la Te cunosc de undeva: „Din tot platoul, tocmai noua sa ni se intample asta!”

11:56, 01.03.2024 - Cea de-a treia gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine seara, de la 20.00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 echipe de vedete concurente.


Ce parere ai despre aceasta stire?