Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anchetatorii ucraineni au primit acces la cutia neagră a avionului prăbușit în Iran

Publicat:

Ministrul ucrainean de Externe, , a declarat vineri ca anchetatorii ucraineni au primit acces la cutia neagra a avionului Boeing 737-800 prabușit miercuri în Iran, informeaza Mediafax, citand .

Totodata, oficialul a declarat ca autoritațile de la Kiev continua sa fie rezervate în privința cauzei prabușirii aeronavei pâna când informațiile conținute de cutia neagra a avionului nu vor fi analizate. El a spus ca nu exclude nicio posibilitate în acest caz.

&"Datoria noastra este sa identificam toate aspectele care au dus la…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi sancțiuni pentru cei care incearca sa destabilizeze Moldova

14:36, 24.04.2024 - Statele Unite ale Americii (SUA) și țarile din Uniunea Europeana (UE) pregatesc noi sancțiuni pentru cei care incearca sa destabilizeze situația in Republica Moldova. Declarația a fost facuta de șeful diplomației de la Chișinau, Mihai Popșoi, intr-un interviu. Ministrul de Externe a dat asigurari ca…

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Iranul amenința Israelul in cadrul Consiliului de Securitate ONU: Va face Israelul sa regrete orice atac

22:55, 18.04.2024 - Ministrul iranian de Externe a promis joi in fata Consiliului de Securitate al ONU ca Teheranul va face Israelul sa "regrete" orice atac impotriva tarii sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Ministrul de externe al Republicii Moldova, Mihai Popsoi, este in vizita la Washington

21:30, 17.04.2024 - Mihai Popsoi, ministru de externe in guvernul de la Chisinau, unde are si rang de vicepremier, se va afla in perioada 18-20 aprilie in Statele Unite ale Americii in vizita oficiala si se va intalni inclusiv cu reprezentantul special al presedintelui Joe Biden, relateaza News.ro.

Ucraina are nevoie de aparare antiaeriana. Ministrul de Externe ucrainean, apel disperat catre Occident: „Dați-ne naibii rachete Patriot!”

16:21, 27.03.2024 - Irina Andreea (www.b1tv.ro) Ministrul de externe ucrainean, Dmytro Kuleba, a fpcut un apel disperat catre Occident, intr-un interviu Politico. Exista un element de care țara lui are nevoie disperata pentru a evita atacurile necruțatoare ale Rusiei cu rachete. „Dați-ne naibii rachete Patriot!”, a cerut…

Pasagerii avionului Boeing 737 MAX 9 care a ramas fara ușa in zbor au primit scrisori de la FBI

10:00, 24.03.2024 - Biroul Federal de Investigatii (FBI) al SUA a transmis pasagerilor care se aflau intr-un avion Boeing 737 MAX 9 al Alaska Airlines care a suferit o urgenta in aer pe 5 ianuarie, din cauza desprinderii unui panou de usa in timpul zborului, ca ar putea sa fi fost victimele unei infractiuni, potrivit scrisorilor…

Ministrul roman de Externe: Rusia pune liderii democrați unii impotriva altora

14:35, 08.03.2024 - Rusia intensifica atacurile de dezinformare impotriva țarilor democratice, incercand sa intoarca aliații unii impotriva altora și sa creeze fricțiuni in ajunul alegerilor din Statele Unite și Europa. Ministrul roman de Externe, Luminița Odobescu, a declarat acest lucru intr-un interviu acordat Bloomberg.…

Venezuela acuza SUA de „furtul” unui Boeing 747-300

07:05, 13.02.2024 - Ministerul de Externe al Venezuelei a declarat ca Statele Unite și Argentina au incalcat grav toate reglementarile care guverneaza aeronautica civila, precum și drepturile comerciale, civile și politice ale Aerocargos del Sur, punand in pericol siguranța traficului aerian in regiune.


Ce parere ai despre aceasta stire?