Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ancheta exploziei de la Arad ia AMPLOARE: Șeful Poliției Române, în CONTROL. Se pregătesc noi audieri - CINE ar putea fi "cheia"

Publicat:

Șeful Poliției Romane vrea sa se asigure personal ca ancheta de la Arad in cazul morții omului de afaceri Ioan Crișan se desfașoara așa cum trebuie, asta și pentru ca la mai bine de o saptamana de la acest tragic incident nu exista un suspect clar. Este foarte posoibil, totuși, ca oamenii sa aiba un cerc de suspecți, insa nimeni nua fost reținut pana in prezent.In urma cu mai bine cu o saptamana, experți ai Poliției Romane au plecat la Arad pentru a-i ajuta pe colegi de acolo in anchetarea acestui caz.Este o ancheta de amploare. Din informațiile Realitatea PLUS, oamenii legii vor sa-l audieze…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Protest in curtea Guvernului! Angajații se pregatesc de greva japoneza: ce nemulțumiri au oamenii

08:40, 16.05.2024 - Oamenii se plang ca au ramas mult in urma, ca salariul mediu al funcționarilor din Guvern ajunge la 5.000 de lei, in timp ce in alte instituții subordonate este mult mai mare, dar și ca ultima majorare substanțiala au primit-o abia in 2015.Funcționarii atrag atenția ca greva va continua pana la soluționarea…

UCIDEREA OMULUI DE AFACERI ADRIAN KREINER Extradarea lui Marian Cristian Minae in Romania

12:40, 26.04.2024 - Crima lui Adrian Kreiner a avut loc in noaptea de 6 noiembrie 2023, cand acesta a fost batut și jefuit in propria sa vila din Sibiu de catre trei barbați mascați. The post UCIDEREA OMULUI DE AFACERI ADRIAN KREINER Extradarea lui Marian Cristian Minae in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Sarbatori in primavara

18:46, 24.04.2024 - Motto: „Prin pomi e ciripit și cant Vazduhu-i plin de-un roșu soare Și salciile-n alba floare E pace-n cer și pe pamant. Rasuflul cald al primaverii Adus-a Zilele- Nvierii !” (George Coșbuc, „La Paști”) La vremea cand in gradini apar una cate una florile, care-și deschid corola minunata mirosind a primavara,…

Percheziții la persoane care ar fi determinat un strain sa aduca 440.000 comprimate de droguri

21:00, 31.03.2024 - Polițiștii și procurorii DIICOT au facut sambata șase percheziții in județul Arad la persoane care ar fi determinat un cetațean straini sa aduca in țara 440.000 de comprimate de droguri.

Copii fugiți din centrul de plansament Lipova, prinși de jandarmii din Timișoara cu droguri asupra lor

17:06, 23.02.2024 - Trei copii instituționalizați, fugiți de la Centrul de Plasament Lipova, dintre care unul avand asupra sa substanțe susceptibile a fi droguri de risc, au fost gasiți de in gara municipiului Arad.

Control la DRDP Timișoara din cauza starii jalnice a drumurilor nationale si a autostrazii din judetul Arad

10:40, 22.02.2024 - Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a dispus un control la una dintre unitațile din subordine, și anume la DRDP Timișoara, din cauza unor nereguli aparute la drumurile din județul Arad.


Ce parere ai despre aceasta stire?