Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anamaria Prodan, mărturie sfâșietoare despre accidentarea fiicei sale, Sarah: „Țipa atât de tare! A fost cumplit”

Publicat:

A spus cineva ca e ușoara viața de mama? Și mai ales atunci cand copilul se accidenteaza? Cu siguranța nu! Familia Prodan-Reghecampf a trecut prin clipe grele cand , a suferit o accidentare cumplita in timpul meciului dintre și .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meme Stoica implicat in relațiile fiicei sale?! Teodora Stoica face declarații spumoase despre sfaturile primite de la tatal ei: "Il vedea tata și..." / VIDEO

22:55, 23.05.2024 - Cat de implicat este Meme Stoica in relațiile fiicei sale! Teodora Stoica face declarații spumoase pe acest subiect. Ce reacții au parinții tinerei, atunci cand aceasta iese cu un baiat la intalnire. Declarații exclusive!

Xtra Night Show. Fiica cea mica a Anamariei Prodan se va opera, din nou, la genunchi. Cu ce probleme se confrunta Sarah Dumitrescu

23:31, 15.05.2024 - Anamaria Prodan se pregatește de gala de la Craiova, unde va fi prezent și Ronald Gavril. Copiii impresarei urmeaza sa vina și ei maine, mai puțin fiica ei cea mica. Vedeta spune ca Sarah Dumitrescu se va opera, din nou, la genunchi.

Edi Iordanescu, devastat dupa accidentarea lui Moruțan! A stat toata noaptea pe telefoane: „E o lovitura grea”

11:31, 24.04.2024 - Accidentarile incep sa șubrezeasca deja lotul Romaniei. Dupa, Vladimir Screciu și George Pușcaș, aseara, mijlocașul Olimpiu Moruțan (24 ani) a parasit pe targa terenul, pe finalul meciului lui Ankaragucu cu Besiktaș. Vestea a venit ca un șoc pentru selecționerul Romaniei. Surse federale susțin ca Edward…

Problema cu care s-a confruntat o mondena de la noi, timp de zece ani, dupa moartea fiicei sale! "In tot acest timp am cautat vinovați in alții"

23:00, 22.04.2024 - Lenna Horvath vorbește despre problema care a macinat-o timp de zece ani. Povara pe care artista a purtat-o, dupa moartea fiicei sale. Semele pe care aceasta le-a primit, in ultima perioada, i-a schimbat total percepția despre viața.

Anamaria Prodan i-a cumparat fiicei sale un bolid de 140.000 de euro. Sarah e la a patra mașina

22:05, 17.04.2024 - Anamaria Prodan (51 de ani) a mai facut o aroganța. Zilele trecute, impresara i-a facut cadou fiicei sale un nou bolid de lux, in valoare de 140.000 de euro. Pentru Sarah Dumitrescu Prodan, o impatimita a cailor putere, este deja a patra mașina, potrivit Click!

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, alaturi de familie și prieteni intr-unul dintre restaurantele de lux din America. De ce experiența nu a fost pe placul fiicei impresarei / VIDEO

23:10, 23.03.2024 - In ediția din aceasta seara, Anamaria Prodan, impreuna cu fiica ei cea mare, Rebecca, fiul ei, Bebeto, și prietenii buni, au fost la unul dintre restaurantele de lux din America. Au mers la o locație extrem de cunoscuta din Las Vegas. dar tanara spune ca și-ar fi dorit altceva.

Xtra Night Show. Lele și Andra Volos au stabilit data cununiei civile și a botezului fiicei lor. Ce artiști vor canta la dublul eveniment din viața lor

09:31, 13.03.2024 - Andra Volos și Lele traiesc o perioada unica de cand au devenit parinți, iar acum se pregatesc de doua evenimente importante din viața lor: cununia civila și botezul fiicei lor. Manelistul spune ca are mare incredere in iubita lui, care se ocupa de pregatiri.


Ce parere ai despre aceasta stire?